skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Fleur East – Size

Το νέο, up-tempo τραγούδι της Fleur East είναι εδώ κι έχει τίτλο “Size”!

Τίτλος τραγουδιού“Size”

Καλλιτέχνης: Fleur East

Μουσική / Στίχοι: Jacob Attwooll, Bryn Christopher, Tré Jean-Marie, Chiara Hunter, Fleur East

Εταιρεία: BMG Rights Management

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 18 Νοεμβρίου 2019

Art-Cover:

Η Fleur East επέστρεψε πριν από λίγο καιρό παρουσιάζοντάς μας το νέο της τραγούδι, “Favourite Thing”, έπειτα από την τριετή αποχή της από τη διεθνή, μουσική σκηνή. Η τραγουδίστρια που κυκλοφόρησε το single “Sax” από τον ντεμπούτο δίσκο της “Love, Sax and Flashbacks”, το 2015 είναι και πάλι εδώ κεντρίζοντας το βλέμματα πάνω της. Μία διαφορετική θα λέγαμε δημιουργία, την οποία συνυπογράφουν οι Jacob Attwooll, Bryn Christopher, Tré Jean-Marie, Chiara Hunter, καθώς και η ίδια η ερμηνεύτρια ήρθε στο προσκήνιο κι έχει τίτλο “Size”.

Πρόκειται για μία power-pop δημιουργία, βγαλμένη από τη mainstream μουσική σκηνή, που ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα. Το εν λόγω τραγούδι έκανε πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου ως μία ανεξάρτητη κυκλοφορία της Βρετανίδας τραγουδίστριας, ενώ δύο ημέρες νωρίτερα το παρουσίασε στο “Hits Live Birmingham” προκαλώντας “πανικό”.

“Οπλισμένη” με χορευτές, πυροτεχνήματα και τα φανταστικά φωνητικά της, η Fleur East προσέφερε απλόχερα στο κοινό μία αξιομνημόνευτη εμφάνιση. Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε πως το “Size” ακούγεται σε ένα διαφημιστικό spot του Debenhams και φυσικά είναι εδώ για να το απολαύσετε.

Fleur East - Size

Back To Top