skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Gabriella Cilmi – Ruins

Η Gabriella Cilmi επανέρχεται μετά από πέντε χρόνια δισκογραφικής απουσίας με ολοκαίνουριο single!

Τίτλος τραγουδιού“Ruins”

Καλλιτέχνης: Gabriella Cilmi

Μουσική / Στίχοι: Eliot James, Joseph Cilmi & Gabriella Cilmi

Εταιρεία: Kin Records

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Ιουλίου 2019

Art-Cover:

H Αυστραλέζα τραγουδίστρια Gabriella Cilmi μας συστήθηκε το 2008 με το πολυ-πλατινένιο της album “Lessons to Be Learned”, μέσα από το οποίο ξεχώρισαν τα singles: “Sweet About Me”, “Don’t Wanna Go to Bed Now” και “Save the Lies”. Την ίδια χρονιά την καμαρώσαμε και στην Ελλάδα όταν εμφανίστηκε στο Καλλιμάρμαρο, πλάι στους R.E.M., τους Kaiser Chiefs και τους δικούς μας C:Real, στο πλαίσιο του MTV GR Day που πραγματοποιήθηκε στις 5/10.

Δύο χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε το album “Ten” και το 2013 το album “The Sting”, που μπορεί να μην γνώρισαν την επιτυχία του παρθενικού της δίσκου αλλά τώρα η Cilmi επανέρχεται δισκογραφικά για να βάλει τα πράγματα σε τάξη! Το νέο της single έχει τίτλο “Ruins” και είναι στο γνώριμο ύφος της ερμηνεύτριας που την καθιέρωσε από την αρχή της ως μια καλλιτέχνη που κινείται με μεγάλη ευελιξία ανάμεσά στην pop, την soul, τη rock και τη funk.

Το τραγούδι δεν συνοδεύεται από περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία κάποιας νέας δισκογραφικής δουλειάς, ωστόσο αν κρίνουμε από την κυκλοφορία του ίδιου του “Ruins”, η Cilmi θα μπορούσε εύκολα να κερδίσει και πάλι την παλιά αίγλη της!

Louise – Lead Me On

Back To Top