skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | GAD. – My Guiding Light

Οι GAD. είναι ξανά κοντά μας με το νέο τους single, “My Guiding Light”!

Τίτλος τραγουδιού: “My Guiding Light”

Καλλιτέχνης: GAD.

Μουσική/Στίχοι: GAD.

Εταιρεία: The Sound Of Everything

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Ιουνίου 2020

Art-Cover:

Όπως ανακοίνωσε το ελληνικό, πενταμελές συγκρότημα, GAD. που έχει κάνει κτήμα του τον αγγλικό στίχο, το 2020 είναι η χρονιά της επιστροφής του. Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από πέντε χρόνια δισκογραφικής αποχής, οι GAD. Επέστρεψαν τον Φεβρουάριο με ολοκαίνουριο single, το οποίο έχει τίτλο “This Can’t Be Love”. Τέσσερις μήνες μετά οι hit-makers του “Waves” είναι ξανά κοντά μας με νέο υλικό.

Ο λόγος γίνεται για το alternative-rock anthem τους, “My Guiding Light”. Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 19 Ιουνίου μέσω της The Sound Of Everything θυμίζοντάς μας “τί εστί” GAD. Η επιμέλεια των στίχων και της μουσικής του εν λόγω single φέρουν την υπογραφή των πέντε μελών του group, ενώ το τελικό αποτέλεσμα έχει ήδη δεχθεί θετικές κριτικές από το κοινό του. Το τραγούδι είναι διαθέσιμο μέσω των ψηφιακών πλατφορμών για να το απολαύσεις.

Οι GAD. μετρούν περισσότερα από δέκα χρόνια στο μουσικό στερέωμα, μιας και δημιουργήθηκαν το 2005 από τον Ηρακλή Αναστασιάδη και τον Κώστα Αντωνιάδη, ενώ στην πορεία, την μουσική αυτή παρέα ολοκλήρωσαν ο Μιχάλης Σεμερτζόγλου, ο Σπύρος Παπακώτσης και ο Αντώνης Αντωνιάδης. Το single τους “The End Of The Road” ήταν μία από τις

μεγαλύτερες επιτυχίες τους κι ένα από τα τραγούδια που τους έκαναν γνωστούς στο κοινό, μέχρι που ήρθε το “Waves” το 2010 μέσα από τον δίσκο τους “The Perfect Crime” για να τους εδραιώσει στο μουσικό γίγνεσθαι και να τους κάνει αξιομνημόνευτους.

GAD. - My Guiding Light

Back To Top