skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Gjon’s Tears – Midnight in Paris

Ο Gjon’s Tears κυκλοφόρησε το νέο του single “Midnight in Paris”!

Τίτλος τραγουδιού: “Midnight in Paris”

Καλλιτέχνης: Gjon’s Tears

Μουσική / Στίχοι: Gjon Muharremaj, Michelle Leonard, Tim Bran

Εταιρεία: Jo&Co

Από το LP: “The Game”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Μαρτίου 2023

Art-Cover:

Ο Ελβετός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Gjon’s Tears, έχει μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του πολυ-αναμενόμενου και πρώτου του studio album. Το “The Game” θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Απριλίου μέσω της Jo & Co κι ήδη από αυτό έχουμε απολαύσει τα singles Tout l’univers, Silhouette και Pure. Το πρώτο μάλιστα ήταν και το τραγούδι που του έδωσε το εισιτήριο για να συμμετάσχει στη Eurovision το 2021 στο Ρότερνταμ, με το οποίο κατέλαβε την τρίτη θέση.

Το “Midnight in Paris”, που κυκλοφόρησε στις 10 Μαρτίου, αποτελεί μία μελωδική μπαλάντα με τα λεπτά και χαρακτηριστικά φωνητικά του Gjon’s Tears να έχουν τον κυρίαρχο ρόλο σε αυτό. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι Michelle Leonard και Tim Bran, καθώς κι ο ίδιος ο ερμηνευτής.

Την 1η Απριλίου την εμφάνισή του έκανε στις ψηφιακές πλατφόρμες και το lyric video του τραγουδιού, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και το επίσημο music video του. Πέραν των στίχων του τραγουδιού που θα δεις να περνούν από το κάτω μέρος του video, θα απολαύσεις επίσης τον τραγουδιστή να περιφέρεται στην πόλη του Παρισιού και στο background να βρίσκεται ο εμβληματικός και καθόλα φωτισμένος Πύργος του Άιφελ.

Διαβάστε ξανά

Read again

Gjon’s Tears - Midnight in Paris

Back To Top