skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Greta Van Fleet – Sacred The Thread

Ακούστε το νέο, ατμοσφαιρικό single των Greta Van Fleet, με τίτλο “Sacred The Thread”!

Τίτλος τραγουδιού: “Sacred The Thread”

Καλλιτέχνης: Greta Van Fleet

Μουσική / Στίχοι: Daniel Wagner, Dave Cobb, Jacob Kiszka, Joshua Kiszka, Samuel Kiszka

Εταιρεία: Lava / Republic Records

Από το LP: “Starcatcher”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Μαΐου 2023

Art-Cover:

Οι Greta Van Fleet είναι σίγουρα μια ατμόσφαιρα! Εάν χρειάζεστε περαιτέρω αποδείξεις, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε πριν να ακούσετε τη μουσική τους είναι να δείτε την παρουσία τους, οποιοδήποτε από τα ρούχα τους στη σκηνή που παίζουν ζωντανά ή ίσως το επικό νέο τους τραγούδι “Sacred the Thread”.

Το συγκρότημα φόρεσε περήφανα τις επιρροές του από τη δεκαετία του ’70 κατά τη διάρκεια της καριέρας του και στο νέο single, με τίτλο “Sacred the Thread”, καθοδηγούν ένα groove μεσαίου ρυθμού που σε ταξιδεύει, ένα ταξίδι που χρησιμεύει ως ένα νεύμα στα νεύματά τους όπου λικνίζονται συχνά στη σκηνή.

“Πάντα μου αρέσει να σκέφτομαι ότι η πρώτη εντύπωση ορισμένων ανθρώπων για τους Greta Van Fleet στη συναυλία είναι: ‘Ουάου, σε αυτούς τους τύπους αρέσει πολύ να ντύνονται στα αριστερά και να ξεστομίζουν”, σημειώνει ο frontman, Josh Kiszka, προσθέτοντας, “αυτό το τραγούδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό. σε μένα γιατί πρόκειται για τις φόρμες μου”.

Το “Sacred the Thread”,, όπως και το πρόσφατο single τους “Meeting the Master”, αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια του επερχόμενου studio album τους, “Starcatcher”, που θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου μέσω των Lava/Republic!

Greta Van Fleet - Sacred The Thread

Back To Top