skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | H.E.R. – My Song

Η μυστηριώδης, soulful, H.E.R. ‘ξαναχτυπά’ με νέο τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού“My Song”

Καλλιτέχνης: H.E.R.

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 5 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Το μυστήριο γύρω από το πρόσωπο μίας από τις πιο μαγικές φωνές της soul μουσικής σκηνής συνεχίζεται. Μπορεί στις μέρες μας να είναι απόλυτα ανέφικτο να κρύψεις στοιχεία για τον εαυτό σου, ειδικά εάν είσαι καλλιτέχνης, η H.E.R. που ούτε το πραγματικό της όνομα δεν αποκαλύπτει κρατάει κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα. Το “H.E.R. Vol. 1” που μας σύστησε το 2016 ως το debut EP της ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν οι αναζητήσεις γύρω από το πρόσωπό της. Ονόματα όπως οι Alicia Keys, Wyclef Jean, Pusha T και Rihanna εκφράζουν τον αμέριστο θαυμασμό τους για αυτήν την σκοτεινή, ιντριγκαδόρικη προσωπικότητα με την αξεπέραστη φωνή.

“Lights On” έφερε ως τίτλο ένα από τα τραγούδια με τα οποία η H.E.R. συστήθηκε στο ευρύ κοινό και τώρα είναι ξανά στο προσκήνιο με το ολοκαίνουριο, soulful τραγούδι της, “My Song”. Μόνο η μελωδία ενός πιάνου και η φωνή της αρκούν για να μας ταξιδέψουν σε μέρη που δεν τα πιάνει ο κοινός νους. Το μυστήριο ωστόσο γύρω από το όνομά της και την σχέση ή μη που έχει με τη μυστηριώδη Gabi Wilson θα λυθεί κοντά στο Μάρτιο.

Η H.E.R. αναμένεται να ξεκινήσει την solo ευρωπαϊκή της περιοδεία τον Μάρτιο, παρουσιάζοντας ζωντανά επί σκηνής τα τραγούδια της, αλλά και την ίδια.

H.E.R. – My Song

Back To Top