skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Iason Xexakis – Eunoia

Η νέα πρόταση νεοκλασικού ρεπερτορίου που θα σας μαγέψει, είναι το “Eunoia” του Έλληνα Iason Xexaki!

Τίτλος τραγουδιού: “Eunoia”

Καλλιτέχνης: Iason Xexakis

Μουσική : Iason Xexakis

Εταιρεία: Minos EMI, a Universal Music Company

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 22 Σεπτεμβρίου 2023

Art-Cover:

H Minos Emi, a Universal Music Company, καλωσόρισε πριν από λίγο καιρό στο δυναμικό της το νεοκλασικό συνθέτη και πιανίστα, Iason Xexakis.🎹

O Iason Xexakis εκτός από την αγάπη του για το πιάνο ασχολείται και με την μουσική παραγωγή, δημιουργεί τα δικά του beats μέσα στο home studio του και πειραματίζεται με διάφορα μουσικά όργανα!

Ο Iason Xexakis έχει σπουδάσει μουσική στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας, ξεκινώντας από πολύ μικρή ηλικία! Ο πατέρας του τον επηρέασε πολύ με την ελληνική παραδοσιακή μουσική, με ήχους από το μπουζούκι και του πέρασε την καλλιτεχνική του ευαισθησία.

Τον τελευταίο χρόνο, ο Iason, δημιουργεί έντονα ευαίσθητες μελωδίες με χαρακτηριστικά που σαγηνεύουν την ψυχή και έχει μεγάλες φιλοδοξίες να γίνει όσο το δυνατόν μεγαλύτερος.

Εύνοια σημαίνει καλή θέληση, ευμένεια, δώρο, καλοσύνη. Ένα αγνό και ισορροπημένο μυαλό και πνεύμα.  Τα τελευταία 7 χρόνια ο συνθέτης και πιανίστας Iason Xexakis έχει αφοσιωθεί στο «Γνῶθι σαυτόν», για να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του. Στο ταξίδι αυτό αισθάνεται ευγνωμοσύνη και νιώθει την ανάγκη να δημιουργήσει τη νέα του σύνθεση με τίτλο “EUNOIA”!

Δ.Τ.

Iason Xexakis - Lightleaks

Back To Top