skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Iceage – Take It All

Οι Iceage, μοιράστηκαν ένα τρίτο, ατμοσφαιρικό single από το επερχόμενο album τους, με τον τίτλο “Take It All”.

Τίτλος τραγουδιού: “Take It All”

Καλλιτέχνης: Iceage

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Beyondless”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 4 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του album, “Plowing Into The Field Of Love”, το Δανέζικο, punk rock συγκρότημα, Iceage, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το follow-up αυτού album, και τέταρτο της καριέρας του, με την επονομασία “Beyondless”. Η κυκλοφορία του αναμένεται να γίνει στις 4 Μαΐου, από την Matador Records, με μια tracklist 10 τραγουδιών. Οι Iceage έκαναν την παραγωγή του “Beyondlessαπό κοινού με τον παλαιό συνεργάτη τους, Nis Bysted, ενώ, το ηχογράφησαν με την βοήθεια του Nis Bysted, στα Kungsten Studios στην Σουηδία.

Το τετραμελές συγκρότημα έχει ήδη ξεκινήσει την προώθηση του επερχόμενου album, δίνοντας μας μια γεύση από το περιεχόμενό του. Τον προηγούμενο μήνα, οι Iceage μοιράστηκαν το lead single του album, με τον τίτλο “Catch It”, ενώ λίγο μετά, κυκλοφόρησαν το τραγούδι “Pain Killer”, στο οποίο συμμετέχει η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, μοντέλο και ηθοποιός, Sky Ferreira. Πριν μερικές ημέρες, το συγκρότημα επέστρεψε για να μοιραστεί ένα τρίτο single, που ακούει στο όνομα, “Take It All”.

Το “Take It All”, πρόκειται για ένα πολύ ατμοσφαιρικό και σκοτεινό τραγούδι, που ξεδιπλώνεται σταδιακά, ενώ, στον σχεδόν «διαστημικό» ήχο του συμβάλει ο Nils Gröndahl, ο οποίος κάνει μια guest εμφάνιση παίζοντας βιολί. Αυτό το ηχητικό συνονθύλευμα κρουστών και εγχόρδων, έρχεται να ντύσει με την φωνή του ο frontman του συγκροτήματος, Elias Bender Rønnenfelt, τραγουδώντας “Everyone’s a criminal, every single last one of you is a criminal/ ‘Cause the world is a crime”.

Iceage - Take It All

Back To Top