skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jack Savoretti – Come Posso Raccontare

Ο Jack Savoretti στο ιταλικό τραγούδι του “Come Posso Raccontare”!

Τίτλος τραγουδιού: “Come Posso Raccontare”

Καλλιτέχνης: Jack Savoretti

Μουσική / Στίχοι: Jack Savoretti, Simone Zampieri

Εταιρεία: Universal Music Italia

Από το LP: “Miss Italia”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Απριλίου 2024

Art-Cover:

Ο Jack Savoretti επιστρέφει με τη νέα δισκογραφική δουλειά του που θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαΐου. Το “Miss Italia” είναι το πρώτο ιταλόφωνο άλμπουμ του και αποτελεί μια επανασύνδεση του Jack με τις ρίζες του.

Αυτό το άλμπουμ ήρθε σε μια σημαντική στιγμή της ζωής του Jack, καθώς πρόσφατα έχασε τον μπαμπά του που ήταν Ιταλός. «Ο πατέρας μου ήταν η άγκυρα που με έδενε με την Ιταλία, η σύνδεση με τις ρίζες μου που ένιωσα πως κινδύνευα να χάσω χωρίς εκείνον. Έτσι χρειάστηκε να επιστρέψω στο σχολείο καθώς δεν ήθελα να μιμηθώ την Ιταλική μουσική. Ήθελα να την κάνω τη δική μου και να δημιουργήσω κάτι μοναδικό, συνδυάζοντας τον αγγλοσαξονικό με τον ιταλικό τρόπο δημιουργίας του τραγουδιού καθώς και όσα έχω μάθει τα τελευταία 20 χρόνια μέσα από την εμπειρία μου δουλεύοντας στην Αμερική, την Αγγλία και την Ιταλία. Έπρεπε πρώτα να μάθω να γράφω στα ιταλικά πριν δημιουργήσω το ΔΙΚΟ ΜΟΥ άλμπουμ στα ιταλικά.»

Με ένα συγκινητικό βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, ο Jack Savoretti αποκάλυψε το tracklist του νέου του άλμπουμ με ακυκλοφόρητα τραγούδια. Στο βίντεο, με φόντο το “Come Posso Raccontare”, ρέουν φωτογραφίες και βίντεο που ανατρέχουν στο παρελθόν και το παρόν του Jack, ανάμεσα σε χαμόγελα, πατρικές αγκαλιές και λέξεις που γεμίζουν συναίσθημα.

Jack Savoretti - Come Posso Raccontare

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top