skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jake Isaac – GOOD MAN

O Jake Isaac κυκλοφορεί το αριστουργηματικό τραγούδι “Good Man”!

Τίτλος τραγουδιού: “GOOD MAN

Καλλιτέχνης: Jake Isaac

Μουσική / Στίχοι: Jake Isaac

Εταιρεία: KOBALT/The Hubsters

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Μαρτίου 2024

Art-Cover:

O Jake Isaac ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στη καριέρα του με τη κυκλοφορία του αριστουργηματικού νέου single “Good Man”.

Τα τρία προσωπικά άλμπουμ του Jake που προηγήθηκαν τον έχουν βάλει στην πρώτη γραμμή της αναγέννησης της βρετανικής soul, ενώ τον οδήγησαν σε επαίνους από τον Sting και τον Sir Elton John, σε μία συνεργασία με την India.Arie καθώς και σε μια μοναδική εμφάνιση στο Glastonbury. Πριν καν ακολουθήσει το δικό του μονοπάτι στη μουσική, είχε επιδείξει το μοναδικό του ταλέντο γράφοντας και ερμηνεύοντας στην εφηβεία του για την Gabrielle και τους Blue και έπειτα έγινε ο άμεσος συνεργάτης της Duffy.

Το “Good Man” παλμογραφεί με ένα συγκλονιστικό συναίσθημα, την καταξιωμένη και εκλεπτυσμένη φωνητική κλάση του Jake να γίνεται ένα με τη ζωντάνια του old school R&B ήχου. Είναι επίσης σημαντικό για τον Jake ότι μέσω των στίχων βάζει την Patois διάλεκτο (σημ.: παραδοσιακή διάλεκτος της Τζαμάικα) στο προσκήνιο, μια εκπροσώπηση και ταυτόχρονα γιορτή της οικογενειακής κληρονομιάς που τον βοηθά να γίνει ο άνθρωπος και ο καλλιτέχνης που είναι σήμερα. Αυτή είναι μία ενδιαφέρουσα προσωπική πινελιά σε ένα τραγούδι που είναι

εμπνευσμένο από τον πατέρα του, τον διακεκριμένο πάστορα Les Isaac OBE, και την ευρύτερη γενιά των Windrush που η αποφασιστικότητά τους τους επέτρεψε να ακμάσουν σε ένα νέο περιβάλλον παρά τα ανυπέρβλητα εμπόδια που αντιμετώπιζαν.

Ο Jake λέει: “Στη γενιά των παππούδων μας ο όρος ‘καλός άντρας’ μιλούσε για την οικογενειακή δομή, την κοινότητα, την ανθεκτικότητα. Στη γενιά των Windrush υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που έπρεπε να εργαστούν για να γίνουν καλοί άντρες και καλές γυναίκες ώστε να επιβιώσουν. Ο πατέρας μου είναι από την Αντίγκουα και η μητέρα μου από το St. Kitts, οπότε το τραγούδι μιλάει για αυτούς στις Δυτικές Ινδίες που διαμόρφωσαν τη ζωή για τη γενιά μας.”

Ο Jake έγραψε το “Good Man”, το οποίο στη συνέχεια έκανε συμπαραγωγή και μίξη ο Ian Barter (Dermot Kennedy, Amy Winehouse). Η ηχογράφηση έγινε στα Eastcote Studios με ντράμερ τον Junior Kirton (Jackson Five, Leona Lewis), και οργανίστα τον Gavin Powell (Stormzy, Emeli Sandé). Το “Good Man” ανοίγει μία επόμενη εποχή στο παραμύθι του Jake εξισορροπώντας δύο βασικά πάθη της ζωή του: τη δημιουργία σύγχρονης soul μουσικής και το να είναι σύζυγος και πατέρας τριών μικρών παιδιών. Τα επερχόμενα τραγούδια του υπέροχου αυτού ανθρώπου από το Νότιο Λονδίνο του επιτρέπουν να αποκαλύψει ποιος πραγματικά είναι και αυτό μας προσφέρει μία αφορμή για να το γιορτάσουμε…όχι μόνο για τη δική του οικογένεια αλλά για όλους εκείνους τους ανθρώπους που έχουν παρόμοια καταγωγή.

Ο τραγουδιστής με την υπέροχη φωνή που όλοι ανακαλύψαμε και αγαπήσαμε χάρη στο ντουέτο του με τον Jack Savoretti στο “When It Hurts” επιστρέφει και δείχνει ότι είναι ένα όνομα που θα συζητηθεί πολύ.

Διαβάστε ξανά

Read again

Jake Isaac - GOOD MAN

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top