skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | James Blunt – The Truth

Μία μελωδική μπαλάντα κυκλοφόρησε ο James Blunt με τίτλο “The Truth”!

Τίτλος τραγουδιού“The Truth”

Καλλιτέχνης: James Blunt

Μουσική / Στίχοι: Cleo Tighe, Steve Robson, James Blunt

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: “Once Upon A Mind”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 25 Οκτωβρίου 2019

Art-Cover:

Ένα ακόμα ξεχωριστό τραγούδι του Βρετανού καλλιτέχνη που κυκλοφορεί μέσα από την επερχόμενη και πολυ-αναμενόμενη, δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο “Once Upon A Mind”, μόλις κυκλοφόρησε. Το νέο αυτό single έχει τίτλο “The Truth” και βαδίζει στη γνώριμη πεπατημένη του James Blunt με τον ήχο του πιάνου στο background να δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για τα γλυκά φωνητικά του. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συνυπογράφουν οι Cleo Tighe, Steve Robson, καθώς και ο ίδιος ο ερμηνευτής.

Ο δίσκος του hit-maker του “You’re Beautiful” κυκλοφόρησε στις 25 Οκτωβρίου μέσω της Atlantic Records. Έντεκα μοναδικές δημιουργίες συμπεριλαμβάνονται σε αυτόν, ενώ για την προώθησή του είχαν κάνει από πριν την εμφάνισή τους ήδη μερικά τραγούδια, όπως το lead single “Cold”, αλλά και τα “I Told You”, “Monsters” και “Champions”.

Μπορεί να έχει θέσει ψηλά το δικό του υπόβαθρο, εάν κρίνουμε ότι σε συνέντευξή του στο περιοδικό Esquire δήλωσε πως οι Rolling Stones δεν έχουν κάποιο hit όπως το “You’re Beautiful”, ο ίδιος όμως τα τελευταία χρόνια θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει μία μέτρια καλλιτεχνική πορεία. Σε άλλα νέα… “μεγάλη μπουκιά φάε”.

James Blunt - The Truth

Back To Top