skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jess Glynne – What Do You Do?

Η Jess Glynne μάς συστήνει το νέο της single “What Do You Do?”!

Τίτλος τραγουδιού: “What Do You Do?”

Καλλιτέχνης: Jess Glynne

Μουσική / Στίχοι: Jeremy Melvin, Jess Glynne, Simon Wilcox, Stuart Price

Εταιρεία: EMI

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Ιουλίου 2023

Art-Cover:

Αφού κυκλοφόρησε την επιτυχία της “Silly Me” τον Απρίλιο, η Jess Glynne κυκλοφόρησε τώρα ένα νέο τραγούδι, το “What Do You Do?” Το νέο τραγούδι είναι γεμάτο καλοκαιρινές δονήσεις. Την ημέρα της κυκλοφορίας του τραγουδιού της, η Jess μοιράστηκε ένα clip του τραγουδιού με λεζάντα: “WHAT DO YOU DO? 🤍 ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΩΡΑ”. Το teaser video περιλαμβάνει αποσπάσματα από το lyric video της, το οποίο είναι διαθέσιμο για πλήρη παρακολούθηση στο YouTube.

Μιλώντας για το νέο της τραγούδι, η Jess είπε: “Το ‘What Do You Do?’ έχει πάρα πολλά συναισθήματα και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που το μοιράζομαι μαζί σας. Αυτός ο τύπος ηχογράφησης είναι μία από τις αγαπημένες μου να κάνω. Φορώντας την καρδιά μου στο μανίκι μου ταίριαξε με έναν ρυθμό που με κάνει να θέλω να κινηθώ.”

“Μερικές φορές όλοι πρέπει να ξεφύγουμε από τη θλίψη και τις σκέψεις μας και απλά να είμαστε ελεύθεροι να χορεύουμε στη μουσική. Το να νιώθω ελπίδα μέσα από ό,τι κι αν περνάω είναι απαραίτητο για μένα, οπότε αν αυτό χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή, ελπίζω αυτό να το κάνει για σένα.”

Jess Glynne - What Do You Do?

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top