skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Joe Jackson – Friend Better

Ο βραβευμένος με Grammy τραγουδοποιός Joe Jackson, επιστρέφει με το τραγούδι “Friend Better”!

Τίτλος τραγουδιού“Friend Better”

Καλλιτέχνης: Joe Jackson 

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: earMUSIC

Από το LP: “Fool”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 18 Ιανουαρίου 2019

Art-Cover:

Ο βραβευμένος με Grammy τραγουδοποιός, Joe Jackson κάνει την πρεμιέρα του ολοκαίνουριου τραγουδιού του “Friend Better” το οποίο έρχεται λίγο πριν την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου δίσκου του με τίτλο “Fool”. Έναw απλόw ύμνος στη φιλία, το “Friend Better” βασίζεται στην υπόθεση ότι ενώ η αγάπη είναι φευγαλέα, η φιλία παραμένει.

Το “Fool”, θα είναι το 20ο studio album του Βρετανού καλλιτέχνη με την κυκλοφορία του οποίου γιορτάζει την 40ή επέτειο του στη δισκογραφία, και αναμένεται να κυκλοφορήσει ως CD Digipak, 1LP + download, Limited 1LP + 7inch Vinyl + (μαζί με 2 προηγουμένως ακυκλοφόρητα τραγούδια) και Digital στις 18 Ιανουαρίου από την earMUSIC.

Το album ήταν συμπαραγωγή του ίδιου του Jackson και του παραγωγού Pat Dillett (David Byrne, Sufjan Stevens, Glen Hansard κ.α.). Η μπάντα που τον συνοδεύει είναι η ίδια με την οποία ο Jackson είχε παίξει ζωντανά στο “Fast Forward” και απαρτίζεται από τους: Teddy Kumpel (κιθάρα), Doug Yowell (drums) και από τον τακτικό συνεργάτη του, Graham Maby στο μπάσο (ο Maby ήταν επίσης στην πρώτη ηχογράφηση του πριν από 40 χρόνια).

Από το Φεβρουάριο του 2019, ο Jackson και το συγκρότημα θα ξεκινήσουν μια νέα παγκόσμια περιοδεία και θα πραγματοποιήσουν εμφανίσεις σε όλη την Αμερική και την Ευρώπη με ρεπερτόριο με επιλεγμένα από πέντε albums (“Look Sharp (1979)”, “Night and Day (1982) “Laughter and Lust” (1991), “Rain (2008)” και “Fool (2019)”) καθώς και μερικά τραγούδια από άλλα albums και μερικές νέες διασκευές.

Joe Jackson - Friend Better

Back To Top