skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Joni Mitchell – Like Veils Said Lorraine

Η Joni Mitchell μοιράστηκε το ακυκλοφόρητο τραγούδι της “Like Veils Said Lorraine” από το επερχόμενο τρίτο volume της σειράς albums “Archives”

Τίτλος τραγουδιού: “Like Veils Said Lorraine”

Καλλιτέχνης: Joni Mitchell

Μουσική / Στίχοι: Joni Mitchell

Εταιρεία: Elektra Catalog Group

Από το LP: “Joni Mitchell Archives, Vol. 3: The Asylum Years (1972-1975)”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Σεπτεμβρίου 2023

Art-Cover:

Το δίλεπτο demo για πιάνο, που ηχογραφήθηκε -είτε στα τέλη του 1971 είτε στις αρχές του 1972- στα στούντιο A&M του Hollywood, ήταν εμπνευσμένο από «ένα κομμάτι διαλόγου με την κτηματομεσίτρια που έδειξε τα ακίνητά της στη Βρετανική Κολομβία», θυμάται η Mitchell στο website της. (Η Lorraine είναι πιθανώς ο κτηματομεσίτρια.)

Το “Joni Mitchell Archives, Vol. 3: The Asylum Years (1972-1975)” εστιάζοντας στη γόνιμη τετραετία που κυκλοφόρησε τα κλασικά της LP, “For The Roses”, “Court And Spark” και “The Hissing Of Summer Lawns”– περιλαμβάνει δεκάδες ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις, συμπεριλαμβανομένων πρώιμων demo και εναλλακτικές εκδόσεις, καθώς και ακυκλοφόρητες ζωντανές εμφανίσεις και πολλά άλλα.

Άλλα highlights από το Vol.3 είναι δυο τραγούδια από την ηχογράφηση της Mitchell τον Δεκέμβριο του 1971 με τους Graham Nash και David Crosby, μια έκδοση του “You Turn Me On I’m A Radio” με την υποστήριξη των Neil Young and the Stray Gators, από μια παράσταση του 1974 στο Dorothy Chandler Pavilion του Λος Άντζελες που διήρκεσε έναν ολόκληρο Μάρτιο και πολλά άλλα. Η Mitchell μοιράστηκε επίσης στο παρελθόν το demo της επιτυχίας του “Court And Spark”, “Help Me” από το ίδιο set.

Η συλλογή, θα είναι διαθέσιμη ως set των 5-CD και 4-LP στις 6 Οκτωβρίου. Θα συνοδεύεται από ένα βιβλίο 40 σελίδων με αρχειακές φωτογραφίες και μια συζήτηση για αυτήν την περίοδο μεταξύ της Mitchell και του μακροχρόνιου φίλου της Cameron Crowe.

Joni Mitchell - Like Veils Said Lorraine

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top