skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Karol G – El Barco

Απολαύστε το ολοκαίνουριο single της Karol G, “El Barco”, από το νέο της studio album, με τίτλο “KG0516”!

Τίτλος τραγουδιού: “El Barco

Καλλιτέχνης: Karol G

Μουσική / Στίχοι: Jorge J. Muñiz Ortíz, Ovy On The Drums, KAROL G

Εταιρεία: UMG Recordings

Από το LP: “KG0516”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Μαρτίου 2021

Art-Cover:

Η Karol G είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντάς μας το νέο της single. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “El Barco”, η πρώτη παρουσίαση του οποίου πραγματοποιήθηκε στην εκπομπή Jimmy Fallon, “The Tonight Show Jimmy Fallon”. Λίγες ώρες μετά το τραγούδι διατέθηκε στις ψηφιακές πλατφόρμες με το κοινό να ανταποκρίνεται θετικά στη νέα πρόταση της Karol G. Latin pop αναφορές και reggaeton ηχοχρώματα συνυπάρχουν αρμονικά, με το τελικό αποτέλεσμα να αφορά σε μία mid-tempo δημιουργία.

Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή των Jorge J. Muñiz Ortíz, Ovy On The Drums, καθώς και της ίδιας της Karol G, ενώ η διανομή του πραγματοποιείται από την UMG Recordings. Τόσο το “El Barco”, όσο και τα “Tusa”, Ay, Dios Mio!, Bichota και Location κυκλοφόρησαν ως τα επίσημα singles του δίσκου “KG0516”. Το album θα κυκλοφορεί επίσημα από τις 26 Μαρτίου, αποτελώντας το τρίτο κατά σειρά δισκογραφικό εγχείρημα της Κολομβιανής τραγουδίστριας.

Ανάμεσα στις 16 συνολικά δημιουργίες που απαρτίζουν την tracklist, θα συναντήσουμε και συνεργασίες με καλλιτέχνες, όπως οι Camilo, Anuel AA, J Balvin, Ozuna, Ludacris και Nicki Minaj μεταξύ άλλων.

Karol G – El Barco

Back To Top