skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kasabian – Coming Back To Me Good

Οι Kasabian κυκλοφόρησαν το “Coming Back To Me Good” από το επερχόμενο album τους “Happenings”!

Τίτλος τραγουδιού: “Coming Back To Me Good”

Καλλιτέχνης: Kasabian

Μουσική/Στίχοι: Sergio Pizzorno

Εταιρεία: Panik Records/Sony Music

Από το LP: “Happenings”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 12 Απριλίου 2024

Art-Cover:

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του νέου επερχόμενου album “Happenings”, οι Kasabian κυκλοφορούν το τρίτο τραγούδι με τίτλο “Coming Back To Me Good” μέσω της Panik Records/Sony Music. Το συγκρότημα θα παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο single στο The Jonathan Ross Show.

Στο “Coming Back To Me Good” αναμειγνύουν χορευτικά στοιχεία και pop μουσική με το συναίσθημα της ελπίδας. “Έχει αυτό το disco drive, αλλά υπάρχει και μια στιγμή συντροφικότητας” λέει ο Serge Pizzorno για το τραγούδι. “Φαντάζομαι να το ακούς όταν βγαίνει ο ήλιος και η ομάδα σου βρίσκεται στον ημιτελικό, γιατί είναι τόσο χαρούμενο”.

Σε συμπαραγωγή του Serge και του Mark Ralph (Zara Larsson, Clean Bandit, Rudimental) και σε συνέχεια του #1 album του 2022 “The Alchemist’s Euphoria”, το “Happenings” περιλαμβάνει 10 γρήγορα, αιχμηρά, φρέσκα hits που παίρνουν έμπνευση από την anything-goes art performance στα τέλη της δεκαετίας του 1950. Ακροβατώντας μεταξύ της πίστας του χορού και του mosh pit τα singles άνω των τριών λεπτών τέθηκαν εκτός νόμου με αυτά τα 10 τραγούδια να φτάνουν τα 26 λεπτά (“Ένα λεπτό μικρότερο από το ντεμπούτο των Ramones”). Το “Happenings” δεν είναι μόνο ένα απλό album αφού αφήνει τους ακροατές να

λαχταρούν για περισσότερα.

Το αγαπημένο group αναμένεται να έρθει στην Αθήνα στις 2 Ιουλίου στα πλαίσια του Lalibela Music Festival με την προπώληση να έχει ήδη ξεκινήσει. Αμέσως μετά κι ενόψει του φετινού φεστιβάλ Latitude, οι Kasabian θα κάνουν και πάλι τον τόπο καταγωγής τους ως ένα δημιουργικό επίκεντρο, καθώς επιστρέφουν στο Victoria Park του Leicester αυτό το καλοκαίρι στις 6 Ιουλίου.

Kasabian - Coming Back To Me Good

Back To Top