skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Katy Perry – Smile

Η Katy Perry κυκλοφόρησε το νέο της single, με τίτλο “Smile”!

Τίτλος τραγουδιού: “Smile”

Καλλιτέχνης: Katy Perry

Μουσική/Στίχοι: Katy Perry, Brittany “Starrah” Hazzard, Ferras Alqaisi, Oliver Goldstein, Josh Abraham, Anthony Criss, Benny Golson, Kier Gist, Vincent Brown

Εταιρεία: Capitol

Από το LP: “Smile”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Ιουλίου 2020

Art-Cover:

Στο αισιόδοξο καλοκαιρινό hit, «Smile», η αμερικανίδα super star, Katy Perry μιλάει για τη μάχη με την αποτυχία και την απόρριψη πριν μπορέσει να «σκάσει αυτό το χαμόγελο». Το τραγούδι αρχικά επρόκειτο να είναι το πρώτο single από το πολύ-αναμενόμενο πέμπτο studio album της με τον ίδιο τίτλο, που θα ακολουθεί εκείνο του 2017, “Witness”. Αργότερα επιβεβαίωσε ότι το «Daisies» ήταν το πρώτο επίσημο single του LP.

Πριν από λίγο καιρό, το πρωτότυπο demo του τραγουδιού σε συνεργασία με τον αμερικανό rapper, Diddy διέρρευσε στο διαδίκτυο. Στις αρχές του Ιουλίου, το τραγούδι καταχωρήθηκε με το όνομα της Perry τόσο για λογαριασμό της ASCAP όσο και της BMI ως “Smile (I’m Grateful)”, με αμφότερες τις καταχωρήσει να συμπεριλαμβάνουν τη συμμετοχή του Diddy. Το τραγούδι περιλαμβάνει και ένα sample του τραγουδιού “Jamboree” του Naughty by Nature του 1999.

Μαζί με την κυκλοφορία του single, η Katy Perry ανακοίνωσε και την κυκλοφορία του ομότιτλου δίσκου στον οποίο θα συμπεριλαμβάνονται τα ήδη επιτυχημένα singles της: “Never Really Over”, “Harleys in Hawaii” και το προαναφερθέν “Daisies”.

Katy Perry - Smile

Back To Top