skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kid Moxie – Close To You (από την ταινία “Μην Ανοίγεις Την Πόρτα”)

Η Kid Moxie γράφει κι ερμηνεύει το Theme Song της πολυ-αναμενόμενης ταινίας των Unboxholics “Μην Ανοίγεις Την Πόρτα”!

Τίτλος τραγουδιού: “Close To You

Καλλιτέχνης: Kid Moxie

Μουσική/Στίχοι: Kid Moxie

Εταιρεία: Minos – EMI SA

Από το OST: “Μην Ανοίγεις Την Πόρτα”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Απριλίου 2024

Art-Cover:

Η Kid Moxie των “Maestro” & “Milky Way”, γνωστή για το “cinematic pop” στυλ της, επιστρέφει με νέο original τραγούδι. Αυτή τη φορά πρόκειται για το “Close To You” που αποτελεί το Theme Song της πολύ-αναμενόμενης ταινίας “Μην Ανοίγεις Την Πόρτα” των σαρωτικών Unboxholics. Η ταινία κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στις 25 Απριλίου και έχει ήδη σπάσει κάθε ρεκόρ προπώλησης εισιτηρίων.

Το σκοτεινό μα πολύ ατμοσφαιρικό “Close To You”, σε απορροφά από το πρώτο κιόλας άκουσμα, φέροντας τα κινηματογραφικά synthesizer και αιθέρια φωνητικά που αποτελούν την ηχητική σφραγίδα της Kid. Το κομμάτι αποτελεί και προπομπό του ομότιτλου EP album που θα κυκλοφορήσει στις 25/4 και θα περιέχει επιπλέον πρωτότυπη μουσική που συνέθεσε η Kid για την ταινία! Αξίζει να σημειωθεί ότι το -ήδη περιζήτητο- θρίλερ “Μην Ανοίγεις Τη Πόρτα” αποτελεί το κινηματογραφικό ντεμπούτο των πολυμήχανων αδελφών Σάκη και Αλέξανδρου Καρπά, που ως Unboxholics κατάφεραν να γίνουν ένα από τα πιο διάσημα brand names στο χώρο της ψυχαγωγίας στην Ελλάδα.

Η Kid Moxie είναι η συνθέτρια και ερμηνεύτρια η οποία έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με τους Al Pacino, Angelo Badalamenti, David Lynch, με τη

μουσική της να ακούγεται σε διαφημιστικές καμπάνιες διεθνών brands όπως της εταιρίας Victoria’s Secret, αλλά και σε δημοφιλή videogames όπως το Cyberpunk 2077 και Forza Horizon 5. Το 2022 έντυσε με τα τραγούδια της τη σειρά “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, την πρώτη ελληνική σειρά που έγινε διαθέσιμη στην πλατφόρμα του Netflix. Οι Depeche Mode, η μπάντα που λατρεύει από την εφηβική της ηλικία, ακούγοντας τη διασκευή της στο “Creep” των Radiohead η οποία έφτασε στο No1 του Shazam Chart στην Ελλάδα, την προσέγγισαν και της ζήτησαν να κάνει την παραγωγή στο κομμάτι τους “Wagging Tongue”, καθώς και να το ερμηνεύσει μαζί τους ως ντουέτο.

Δ.Τ.

Kid Moxie - Close To You (από την ταινία “Μην Ανοίγεις Την Πόρτα”)

Back To Top