skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kid Rock – Tennessee Mountain Top

Νέο country τραγούδι από τον Kid Rock!

Τίτλος τραγουδιού: “Tennessee Mountain Top”

Καλλιτέχνης: Kid Rock

Μουσική / Στίχοι:

Από το album: –

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 7 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

O Kid Rock μας παρουσίασε το τελευταίο του τραγούδι, “Tennessee Mountain Top”, μέσα από κάθε λογής ηλεκτρονική πλατφόρμα μουσικής, ενώ η επίσημη ραδιοφωνική του πρεμιέρα έχει οριστεί για τη 2α Οκτωβρίου. Το τραγούδι αναδεικνύει ένα νότιο rock πνεύμα με πολλές country επιρροές, ένας συνδυασμός που έχει εμπνεύσει τους οπαδούς country και τους έχει φέρει πιο κοντά του τις τελευταίες δύο, σχεδόν, δεκαετίες από τότε που κυκλοφόρησε η μεγάλη του επιτυχία “Picture” με την Sheryl Crow. Τόσο η τεράστια αυτή επιτυχία, όσο και ο καλοκαιρινός ύμνος του Kid, “All Summer Long” εξακολουθούν να είναι μέσα στις πρώτες επιλογές των country ραδιοφωνικών παραγωγών σε όλο τον κόσμο.

Ο πέντε-φορές-υποψήφιος για Grammy τραγουδιστής, έχει σημειώσει πάνω από 26 εκατομμύρια πωλήσεις albums μέχρι σήμερα, και παραμένει σταθερός στο δικό του μονοπάτι.

Μετά από την απροσδόκητη κυκλοφορία των δύο πρόσφατων singles του, τον Ιούλιο, “Po-Dunk” και “Greatest Show On Earth” και των συνοδευτικών τους video-clips, ο Kid Rock βρίσκεται εκ νέου στο μουσικό προσκήνιο με το ολοκαίνουριο τραγούδι του αλλά δεν σταματάει μόνο εκεί.

Οι προετοιμασίες για την νέα του περιοδεία επί αμερικάνικού εδάφους καλά κρατεί ενώ παράλληλα, ο Robert James Ritchie (όπως είναι το πραγματικό του όνομα) ετοιμάζεται να κατέβει υποψήφιος για γερουσιαστής στην γενέτειρα-πολιτεία του, το Michigan!

Kid Rock – Tennessee Mountain Top

Back To Top