skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kings of Leon – Split Screen

Ακούστε το “Split Screen” των Kings of Leon από το επερχόμενο album τους “Can We Please Have Fun”!

Τίτλος τραγουδιού: “Split Screen”

Καλλιτέχνης: Kings of Leon

Μουσική / Στίχοι: Caleb Followill, Jared Followill, Matthew Followill, Nathan Followill

Εταιρεία: LoveTap Records

Από το LP: “Can We Please Have Fun”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 29 Μαρτίου 2024

Art-Cover:

Οι Kings Of Leon μοιράστηκαν μια προεπισκόπηση του ολοκαίνουριο single τους, “Split Screen”, λίγο πριν την πρεμιέρα του που έγινε στις 29 Μαρτίου.

Το τραγούδι είναι η δεύτερη γεύση του ένατου album του συγκροτήματος από το Νάσβιλ, με τίτλο “Can We Please Have Fun”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Μαΐου. Κυκλοφόρησαν το lead single, “Mustang”, ένα μήνα νωρίτερα.

Στις 26 Μαρτίου, οι Kings Of Leon δημοσίευσαν ένα σύντομο video από τα παρασκήνια του frontman Caleb Followill να ερμηνεύει ένα τμήμα του νέου τραγουδιού “Split Screen”. Τον βλέπουμε να παίζει μια ηλεκτρική κιθάρα χωρίς πρίζα και να τραγουδά μια γραμμή σε κάτι που φαίνεται να είναι ένα παρασκήνιο. Στη συνέχεια, ένα μήνυμα στο τέλος του clip επιβεβαιώνει ότι το single θα φτάσει σε “4 ημέρες”.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο iHeart Radio, ο Followill αποκάλυψε ότι το “Split Screen” ήταν το τραγούδι που ανυπομονούσε να παίξει ζωντανά από το “Can We Please Have Fun”. “Το ‘Split Screen’ θα είναι μια ωραία ρομαντική στιγμή”, είπε.

Kings of Leon - Split Screen

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top