skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kodaline – Worth It

Οι Kodaline κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι “Worth It” από τον νέο τους δίσκο, “Politics of Living”!

Τίτλος τραγουδιού“Worth It”

Καλλιτέχνης: Kodaline

Μουσική / Στίχοι: Kodaline

Εταιρεία: Sony Music Entertainment UK, B-Unique Records

Από το LP: “Politics of Living”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 10 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Ήταν να μην ξεκινήσουν οι Kodaline και από εκεί που απείχαν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, επέστρεψαν δριμύτεροι και με μεγάλη συχνότητα μας συστήνουν το νέο τους υλικό. Για του λόγου του αληθές, το τετραμελές group που απαρτίζεται από τους Steve Garrigan, Vinny May, Jr., Jason Boland και Mark Prendergast έχει μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του νέου του δίσκου και τρίτου κατά σειρά, “Politics of Living”. Ως ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί η 10η Αυγούστου της χρονιάς που διανύουμε και ήδη από τον δίσκο έχουμε απολαύσει τραγούδια, όπως τα “Follow Your Fire” και “Shed a Tear”.

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, οι Kodaline να κάνουν κάποιες αλλαγές στον ήχο τους, στον οποίο προσέθεσαν synths κι electro ηχοχρώματα κι όλα αυτά συνδυάζονται αρμονικά με τα pop στοιχεία. Ο λόγος γίνεται για το εύρυθμο και απόλυτα ελπιδοφόρο, “Worth It”, που ήρθε κοντά μας στις 20 Ιουλίου και ήδη έχει δεχτεί αρκετά θετικές κριτικές, ενώ τα streams και views συνεχώς αυξάνονται.

Όσον αφορά τον δίσκο “Politics of Living”, αυτός αποτελεί το follow-up δισκογραφικό εγχείρημα του “Coming Up for Air” που κυκλοφόρησε το 2015. Μπορεί να μην είχε την ανάλογη πορεία με το debut album του συγκροτήματος, “In a Perfect World”, όπου όλα ήταν περισσότερο ονειρικά, ωστόσο και αυτό αποτέλεσε μία αξιοπρεπή προσπάθεια.

Kodaline – Worth It

Back To Top