skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Koza Mostra – Bilio

Οι Koza Mostra μας συστήνουν τη «Bilio»

Τίτλος τραγουδιού“Bilio

Καλλιτέχνης: Koza Mostra

Μουσική / Στίχοι: Ilias Kozas

Εταιρεία: Ilias Kozas

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 29 Ιουνίου 2022

Art-Cover:

Οι Koza Mostra κυκλοφορούν το νέο τους «εκρηκτικό» αγγλόφωνο single «Bilio» ενώ παράλληλα ετοιμάζονται με συναυλίες να «οργώσουν» την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Η “BILIO” λοιπόν… που έχει τις ρίζες της στην Θράκη, είναι η εγγονή της γνωστής παραδοσιακής “Βασιλκούδας” αλλά έχει μια πολύ σημαντική διαφορά από τη γιαγιά της…πάει κόντρα σε όλα τα στερεότυπα του παρελθόντος αλλά και του παρόντος, ειδικά σήμερα που η γυναικεία φύση δέχεται απανωτά χτυπήματα με όλα αυτά τα κρούσματα κακοποίησης.

Η “BILIO” λοιπόν… είναι αυτή που προτάσσει τα στήθη της και λέει “ΟΧΙ”“enough is enough” ….”I’ll do it my way” ..”δεν θα παντρευτώ τον Γιάννη που έχει ήδη τρεις γυναίκες”… φανατικός υποστηρικτής της και ο Στέργιους (το 2ο μουσικό θέμα που ακούγεται) που ούτε και αυτός ήθελε στο κάτω κάτω να παντρευτεί αψηφώντας τα ήθη και έθιμα.

Η “BILIO” λοιπόν … “Είναι αυτή που θέλουμε, είναι αυτή που χρειαζόσαστε, αλλά κυρίως…ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..” !!

Η παραγωγή ανήκει στον Ηλία Κόζα και τους Koza Mostra.

Στο mastering οι Koza Mostra συνεργάστηκαν με τον Svante Forsbäck που είναι υπεύθυνος για μερικές από τις μεγαλύτερες ροκ επιτυχίες της παγκόσμιας σκηνής πχ, Rammstein, Volbeat, Apocalyptica, The 69 Eyes, Ville Valo κλπ.

KOZA MOSTRA συνεπείς στο ραντεβού τους με τα μεγάλα ευρωπαϊκά festival ξεκινούν το καλοκαιρινό τους tour από τη Σόφια της Βουλγαρίας και το σημαντικότερο festival της χώρας “Hills Of Rock” στο οποίο θα εμφανιστούν για δεύτερη φορά (με αρκετές 1.000αδες κοινού) μαζί με τους Placebo, Sisters of Mercy, Dubioza Kollektiv και συνεχίζουν για τους υπολοίπους σταθμούς της περιοδείας τους μέχρι και τις 31 Ιουλίου όπου και ολοκληρώνεται το πρώτο σκέλος του tour.

Δ.Τ.

Koza Mostra - Bilio

Back To Top