skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Koza Mostra – Elvis

Οι Koza Mostra επιστρέφουν με το ολοκαίνουριο τραγούδι τους “Elvis”

Τίτλος τραγουδιού: “Elvis”

Καλλιτέχνης: Koza Mostra

Μουσική / Στίχοι: Ilias Kozas

Εταιρεία: Koza Mostra Music

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 6 Ιανουαρίου 2024

Art-Cover:

Το ελληνικό συγκρότημα των Koza Mostra που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2013 όταν εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο διαγωνισμό μαζί με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη. Το τραγούδι τους “Alcohol Is Free” κατατάχθηκε στην 6η θέση στον τελικό και τους έβαλε για τα καλά στο μουσικό χάρτη της χώρας μας και όχι μόνο.

Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησαν και το ντεμπούτο album τους με τίτλο “Keep up the Rhythm” ενώ ακολούθησαν το album “Corrida” του 2017 και μερικά διάσπαρτα singles όπως τα: “Requiem” (με τον Pedro Erazo των Gogol Bordello), “Amerika”, “Bilio” και το πιο πρόσφατο “ITIA” με τους Banda Entopica.

Σειρά έχει τώρα το “Elvis”, το ολοκαίνουριο τραγούδι των Koza Mostra που θα μπορούσε να είναι ένα ακόμα υποψήφιο τραγούδι του συγκροτήματος για κάποιο άλλο διαγωνισμό της Eurovision. Με την κυκλοφορία αυτή οι Koza Mostra αποφάσισαν να ευχηθούν “Καλή Χρονιά” στους fans τους, παρουσιάζοντας το μέσα από τα socials τους.  O frontman του συγκροτήματος Ηλίας Κόζας υπογράφει τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού. Η ηχογράφηση έγινε από τον Δημήτρη Καραβασίλη στα Revolver Studio. Ο Τίτος Καργιωτάκης έκανε τη μίξη του τραγουδιού το mastering o Svante Forsbäck.

Koza Mostra - Elvis

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top