skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Labrinth – Mount Everest

Μία electro-soul δημιουργία ήρθε από τον Labrinth, με τίτλο “Mount Everest”!

Τίτλος τραγουδιού: “Mount Everest”

Καλλιτέχνης: Labrinth

Μουσική / Στίχοι: Timothy Mckenzie

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το O.S.T.: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 21 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Ο Timothy McKenzie, ευρέως γνωστός ως Labrinth, κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι, με τίτλο “Mount Everest”. Η electro-soul δημιουργία φέρει την υπογραφή του ίδιου του καλλιτέχνη τόσο στη μουσική της όσο και στους στίχους, ενώ η διανομή της γίνεται μέσω της Sony Music Entertainment. Έπειτα από το φανταστικό “Miracle”, ο Labrinth ‘κατεβάζει τόνους’ και δημιουργεί μία ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, βασισμένη σε μελωδικά synths και ηλεκτρονικά τεχνάσματα.

Το 2018, αλλά και η χρονιά που διανύουμε είναι οι σημαντικότερες μέχρι στιγμής για τον Labrinth, γεγονός στο οποίο δόθηκε ώθηση από τη συνεργασία του με τον Diplo και την Sia. Οι τρεις καλλιτέχνες σχημάτισαν τους LSD και τον Απρίλιο κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο album τους, “Labrinth, Sia & Diplo Present… LSD”. Στην Ολλανδία και τη Σουηδία ο δίσκος έφτασε στις θέσεις Νο.16 και 17 αντίστοιχα.

Αξιοσημείωτη είναι η πορεία του Labrinth και στις συνεργασίες που έχει σημειώσει ως τώρα. Ξεκινώντας με τον Tinie Tempah και το τραγούδι “Frisky”, ο Βρετανός καλλιτέχνης έχει συμπράξει μουσικά με την Noah Cyrus και την Sia για τα “Make Me (Cry)” και “To Be Human” αντίστοιχα. Η ανοδική του κατεύθυνση στο μουσικό γίγνεσθαι μπορεί να άργησε, αλλά ήρθε.

Labrinth – Mount Everest

Back To Top