skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ligabue – Riderai

Ο Ιταλός ερμηνευτής, Ligabue, επέστρεψε με το ολοκαίνουριο single του, “Riderai”!

Τίτλος τραγουδιού: “Riderai”

Καλλιτέχνης: Ligabue

Μουσική / Στίχοι: Luciano Ligabue

Εταιρεία: Warner Music

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Απριλίου 2023

Art-Cover:

Ο Liga (όπως τον αναφέρουν οι Ιταλοί) επιστρέφει με το ολοκαίνουριο single του “Riderai” μέσω της Warner Music Italy. Στις 28 Απριλίου, λοιπόν, έγινε η αρχή για ένα ακυκλοφόρητο album, που θα δει το φως της δημοσιότητας το φθινόπωτο.

Γραμμένο από τον Luciano Ligabue και σε παραγωγή μαζί με τον Fabrizio Barbacci, το “Riderai” θέλει να είναι μια υπενθύμιση για να χαμογελάμε ή να γελάμε, σε κάθε περίπτωση να γελάμε με τις υπερβολικές ανησυχίες μας και να το κάνουμε πριν από την προγραμματισμένη ώρα.

Πόσες φορές μας έχουν πει ότι μια μέρα θα γελάσουμε με τις ανησυχίες μας; Αυτό το απόσπασμα θέλει να μας υπενθυμίσει ότι μπορεί φυσικά να μην γελάσουμε ποτέ με κάποια πράγματα, αλλά για όλα τα άλλα είναι καλύτερα να το κάνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Το lyric video του τραγουδιού είναι πλέον στο διαδίκτυο, σε σκηνοθεσία Arnaldo Catinari και επιμέλεια Riccardo Guernieri.

Ο Ligabue παρουσίασε μια ζωντανή προεπισκόπηση του “Riderai” το βράδυ της Πέμπτης στο Largo Venue στη Ρώμη, όπου πραγματοποίησε την πρώτη από τις δύο αποκλειστικές συναυλίες, που ανακοινώθηκε

απροσδόκητα πριν από λίγες ημέρες και εξαντλήθηκε σε λιγότερο από 10 λεπτά από την έναρξη της προπώλησης.

Ligabue - Riderai

Back To Top