skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Lionman – In My Letter

“In My Letter” έχει τίτλο το νέο, χριστουγεννιάτικο τραγούδι του Lionman και μπορείς να το απολαύσεις εδώ!

Τίτλος τραγουδιού“In My Letter”

Καλλιτέχνης: Lionman

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το LP: “This Is Christmas”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 9 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ένα ακόμα χριστουγεννιάτικο EP ήρθε στο προσκήνιο στις 9 Νοεμβρίου και φέρει ως τίτλο “This Is Christmas”. Μέσω της Sony Music Entertainment πέντε συνολικά ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής έβαλαν το λιθαράκι τους για τη δημιουργία ενός δίσκου γεμάτο από χριστουγεννιάτικες και πρωτότυπες δημιουργίες. Ο Lionman, λοιπόν, με το τραγούδι του “In My Letter” μοιράζεται με το κοινό τις βαθύτερες σκέψεις του, μέσα από synth-pop μελωδίες κατάλληλα προσαρμοσμένες σε ύφος τέτοιο που να θυμίζει Χριστούγεννα.

Η Naomi Wood που είναι η υπεύθυνη για την κυκλοφορία του εν λόγω εγχειρήματος μίλησε για αυτό, αλλά και για την ιδέα που κρύβεται πίσω από το EP. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: “Η ιδέα της δημιουργίας μίας χριστουγεννιάτικης συλλογής βασίστηκε στην ιδέα της δημιουργίας νέων, διαχρονικών τραγουδιών από την νεότερη γενιά”. Συμπληρώνοντας είπε: “Είμαστε πολύ υπερήφανοι που έχουμε ονόματα υψηλού επιπέδου, όπως οι Wiktoria, Renaeda, High15, Simeon και Lionman”.

Από τη δική της την πλευρά, η Σουηδή ερμηνεύτρια Renaeda μίλησε για την συνεργασία της με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες, αλλά και για τα Χριστούγεννα, λέγοντας:

“Λατρεύω τα Χριστούγεννα και αγαπάω τη μουσική, αλλά μερικές φορές βαριέμαι τα παλιά, κλασσικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Έτσι, όταν προέκυψε αυτή η ιδέα, σκέφτηκα πως ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για να συναντηθούμε και να ‘ανανεώσουμε’ λίγο τα Χριστούγεννα”.

Lionman – In My Letter

Back To Top