skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | LISA – MONEY

Η Lisa των BLACKPINK κυκλοφορεί το νέο της single “Money” από το solo debut album της “LALISA”.

Τίτλος τραγουδιού: “MONEY

Καλλιτέχνης: LISA

Μουσική / Στίχοι: Daniel Dalexis, Johnny Rain, Lauren Jauregui

Εταιρεία: YG Entertainment Inc.

Από το LP: “LALISA”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Σεπτεμβρίου 2021

Art-Cover:

Το K-Pop Idol, Lisa του δημοφιλούς girl-band των Blackpink, κυκλοφορεί το solo της τραγούδι με τίτλο “Money” το οποίο σημειώνει ήδη εντυπωσιακή επιτυχία παγκοσμίως: Είναι το Tik Tok trend που κάνει αίσθηση παγκοσμίως ενώ είναι και το Νο.1 viral τραγούδι στο ελληνικό Spotify! Βρίσκεται στο #34 του Top 50 – Greece στο Spotify, στο #13 του ελληνικού Shazam και στο #9 του Spotify Global Chart.

Η Ταϊλανδέζα τραγουδίστρια παρουσίασε και το συνοδευτικό clip του «Money», αποκαλύπτοντας τη χορογραφία του τραγουδιού για πρώτη φορά. Το performance video παρουσιάζει τη Lisa μαζί με μια ομάδα εφεδρικών χορευτών καθώς δείχνει τις μαγευτικές της χορευτικές φιγούρες για το τραγούδι.

Πριν από λίγο καιρό, το «Lalisa» έγινε το music video με τη μεγαλύτερη προβολή στο YouTube μέσα σε 24 ώρες από έναν σόλο καλλιτέχνη, σπάζοντας το διετές ρεκόρ που είχε στο παρελθόν η επιτυχία της Taylor Swift από το 2019 με το «ME!». Σύμφωνα με τα δεδομένα που συλλέχθηκαν από το YouTube (από τις 13 Σεπτεμβρίου), το ντεμπούτο της Lisa συγκέντρωσε 73,6 εκατομμύρια προβολές τις πρώτες 24 ώρες μετά την κυκλοφορία του. Επιπλέον, το «Lalisa» έγινε επίσης το έκτο music video με τη μεγαλύτερη προβολή στο YouTube τις πρώτες 24 ώρες όλων των εποχών,

πίσω από τα “Butter”, “Dynamite” και “Boy With Luv” των BTS καθώς και δύο clips από τo δικό της group, τις BLACKPINK με τα “Ice Cream” με τη Selena Gomez και “How You Like That”.

LISA - MONEY

Back To Top