skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Luke Bryan – Out Of Nowhere Girl

Ακόμα ένα country τραγούδι μοιράζεται με το κοινό του ο Luke Bryan!

Τίτλος τραγουδιού: “Out Of Nowhere Girl”

Καλλιτέχνης: Luke Bryan

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Από το album: “What Makes You Country”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 8 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ο Luke Bryan φαίνεται πως βρίσκεται σε μία από τις πιο δημιουργικές του φάσεις, καθώς κυκλοφορεί το ένα τραγούδι μετά το άλλο κι εκτός αυτού σε λίγες ημέρες αναμένεται η επίσημη κυκλοφορία του έκτου κατά σειρά ολοκληρωμένου studio album του, “What Makes You Country”. Η επίσημη κυκλοφορία του έχει δρομολογηθεί για τις 8 Δεκεμβρίου της χρονιάς που διανύουμε, μέσω της Capitol Nashville.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, ο country ερμηνευτής μας συστήνει τη νέα του δημιουργία που φέρει ως τίτλο “Out Of Nowhere Girl”. Πρόκειται για μία εύρυθμη, country σύνθεση με κυρίαρχο τον ήχο από κιθάρες, αλλά και φωνή του Bryan που ‘ντύνει’ ολόκληρο το τραγούδι. Η χρήση του banjo προσδίδει στο τραγούδι ένα ύφος περισσότερο indie-rock, χωρίς να χάνει τον βασικό χαρακτήρα του.

Το “Out Of Nowehere Girl” ήρθε ως follow-up τουHooked It Up, το άρτιο και δυναμικό αποτέλεσμα του οποίου φέρουν την υπογραφή των David Lee Murphy, Dallas Davidson, καθώς και του ίδιου του ερμηνευτή στη μουσική και τους στίχους του. Αξιοσημείωτη είναι και η δουλειά του Bryan για το Light It Up, στο video clip του οποίου συμμετέχει ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας, Jimmy Butler.

Luke Bryan - Out Of Nowhere Girl

Back To Top