skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Mal Devisa – Crowd Pleaser

H Mal Devisa επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τον τίτλο “Crowd Pleaser”.

Τίτλος τραγουδιού: “Crowd Pleaser”

Καλλιτέχνης: Mal Devisa

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: –

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 7 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Η indie τραγουδίστρια Deja Carr, γνωστή με το σκηνικό της όνομα Mal Devisa, που εδρεύει στην Μασαχουσέτη, κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τον τίτλο “Crowd Pleaser”. Πέρυσι το Μάρτιο η καλλιτέχνιδα κυκλοφόρησε το ντεμπούτο, full-length album της με την επονομασία “Kiid”, το οποίο συμπεριλάμβανε μια tracklist 10 τραγουδιών με θέματα που ξεκινούν από τον προσωπικό πόνο μέχρι και την συλλογική αντίδραση.

Εκείνη την περίοδο η Devisa αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο εξαιτίας κάποιας ασθένειας, η οποία δεν μας έχει γίνει γνωστή. Η μητέρα της ξεκίνησε τότε μια διαδικτυακή καμπάνια, με σκοπό να μάθουν οι φίλοι και οι fans της κάποια πράγματα για την κατάσταση της, η οποία την ανάγκασε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις εκείνης της περιόδου, αλλά και για να μαζευτεί κάποιο χρηματικό ποσό για τα έξοδα νοσηλείας της τραγουδίστριας. Λίγους μήνες μετά, η Devisa κατάφερε να κυκλοφορήσει το single “You Are My Sunshine”, το πρώτο που μοιράστηκε από την εσπευσμένη νοσηλεία της.

Πριν μερικές μέρες η Devisa επέστρεψε δυναμικά με ένα ακόμη καινούριο τραγούδι με τον τίτλο “Crowd Pleaser”. To τραγούδι αυτό έχει επιρροές από την soul μουσική, ενώ φαίνεται να αποτελεί μια συνεργασία της τραγουδίστριας με τον Alex Epton και τον παραγωγό Tony Seltzer. Οι στίχοι του “Crowd Pleaser” φαίνεται να μιλούν για κακή ενέργεια, αφού η Devisa μας τραγουδάει με την εξαιρετική φωνή της: “Start talking low to me, but you can’t handle my energy.”

Mal Devisa – Crowd Pleaser

Back To Top