skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Malú – Ciudad De Papel

Για τις «πόλεις από χαρτί» τραγουδάει η Ισπανίδα ερμηνεύτρια Malú, μέσα από το ολοκαίνουριο τραγούδι της!

Τίτλος τραγουδιού“Ciudad De Papel”

Καλλιτέχνης: Malú

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Invisible”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : T.B.A.

Art-Cover:

Τον Σεπτέμβριο του 2017, η Malú μας σύστησε το ομότιτλο με τον επερχόμενο δίσκο της τραγούδι, Invisible, το οποίο μάλιστα αποτελεί και το lead single αυτού. Τα pop ηχοχρώματα διέπουν τόσο το προαναφερθέν single, αλλά και το ολοκαίνουριο “Ciudad de Papel”, το οποίο κυκλοφόρησε ανάμεσά μας στις 23 Μαρτίου, υπενθυμίζοντάς μας την βραχνή και μελωδική χροιά της Ισπανίδας ερμηνεύτριας που εδώ και είκοσι χρόνια μοιράζεται μαζί μας απλόχερα.

Το 2015 η Malú κυκλοφόρησε τον ενδέκατο ολοκληρωμένο της δίσκο, με τίτλο “Caos”, ο οποίος –όπως και οι περισσότεροι άλλωστε- αναδείχθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα ‘πλατινένιος’. Η Ισπανίδα ερμηνεύτρια φαίνεται πως έχει βρει την συνταγή της επιτυχίας και της διαχρονικότητας, διατηρώντας το πιστό κοινό της καθηλωμένο στα βήματά της. Υπό την επίβλεψη της Sony Music, η Malú έκανε τα αδύνατα δυνατά, ώστε η νέα της κυκλοφορία να σηματοδοτήσει και την ριζική ανανέωσή της. Σύμφωνα με την δισκογραφική της εταιρεία, στην νέα της δουλειά θα ακούσουμε διαφορετικά μουσικά στοιχεία, χωρίς ωστόσο να έχει τροποποιηθεί εξολοκλήρου το γνώριμο μουσικό υπόβαθρό της.

Για την ανανέωση αυτή της Malú συνέβαλε ουσιαστικά ο παραγωγός Julio Reyes, ο οποίος μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του διεθνούς ρεπερτορίου, όπως οι Alejandro Sanz, Ricky Martin, Jennifer Lopez, Marc Anthony, Kany García και Nelly Frutado.

Malú - Ciudad De Papel

Back To Top