skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Måneskin – HONEY (ARE U COMING?)

Οι Ιταλοί rockers MÅNESKIN κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Honey (Are U Coming?)»

Τίτλος τραγουδιού: “HONEY (ARE U COMING?)”

Καλλιτέχνης: Måneskin

Μουσική / Στίχοι: Cleo, Damiano David, Ethan Torchio, Jussi Karvinen, Justin Tranter, Rami Yacoub, Sylvester Willy Sivertsen, Thomas Raggi, Victoria De Angelis

Εταιρεία: Epic

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Σεπτεμβρίου 2023

Art-Cover:

Οι Måneskin επιστρέφουν δισκογραφικά λίγο μετά την κυκλοφορία του τελευταίου, album τους “Rush!”, με το ολοκαίνουριο single τους, “Honey (Are U Coming?)”. Με μουσική ζωντάνια, ένα δυνατό riff κιθάρας και ένα θορυβωδώς ρεφρέν, το τραγούδι αναμένεται να αγαπηθεί από τους fans τους όπως όλα τα προηγούμενα singles τους. Για να γιορτάσει την κυκλοφορία του, το συγκρότημα πραγματοποίησε μια ζωντανή εκδήλωση στο Gazometro της Ρώμης, όπου ερμήνευσαν τρία κομμάτια ζωντανά, συμπεριλαμβανομένου του “Honey (Are U Coming?)”

Οι Måneskin ξεκινούν την πολυαναμενόμενη παγκόσμια περιοδεία τους “Rush! Tour”, αυτό το Σαββατοκύριακο ενώ αναμένεται να εμφανιστούν ζωντανά στα MTV VMA στις 12 Σεπτεμβρίου, όπου είναι επίσης υποψήφιοι στην κατηγορία “Best Rock” για το single τους “The Loneliest”.

Η μπασίστρια Victoria DeAngelis εξήγησε: “Γράψαμε αυτό το τραγούδι αμέσως μετά την τελευταία μας περιοδεία. Είχαμε ακόμα πολλή ενέργεια από την περιοδεία και τα ταξίδια. Το γράψαμε μεταξύ Λονδίνου και Λος Άντζελες. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και πιστεύουμε ότι είναι κάτι πολύ νέο για εμάς”.

Ο frontman Damiano David προσθέτει: “Αυτή είναι μια ιστορία κάποιου με απροσδιόριστο φύλο και είναι 

στην κρίση σας να το αποφασίσετε αυτό. Αυτό το άτομο βρίσκει κάποιον με μάτια γεμάτα θλίψη και αυτό το τραγούδι λειτουργεί ως πρόσκληση για μια νέα περιπέτεια χωρίς να ξέρουν που θα τους οδηγήσει, αλλά το μόνο που ξέρουν είναι ότι θα περάσουν καλά”.

Διαβάστε Ξανά

Read Again

Måneskin - HONEY (ARE U COMING?)

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top