skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Måneskin – LA FINE

Οι Måneskin επανέρχονται με ένα ολοκαίνουριο single από την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο “LA FINE”

Τίτλος τραγουδιού: “LA FINE

Καλλιτέχνης: Måneskin

Μουσική / Στίχοι: Damiano David, Victoria De Angelis, Ethan Torchio, Thomas Raggi

Εταιρεία: Epic Records/Sony Music

Από το LP: “RUSH!”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 16 Δεκεμβρίου 2022

Art-Cover:

Μετά από μια χρονιά-σταθμό για το δημοφιλές Ιταλικό συγκρότημα των Måneskin, έφτασε η στιγμή για την επόμενη ολοκληρωμένη, δισκογραφική δουλειά τους, που θα έχει τίτλο “RUSH!” και θα “στεγάσει” επιτυχίες όπως: “Mamma Mia”, “The Loneliest”, “Supermodel” και “Gasoline”. Στη λίστα αυτή έρχεται τώρα να προστεθεί και το “La Fine”, ένα δυναμικό rock τραγούδι που θυμίζει αρκετά την επιτυχία τους “Zitti e Buoni” που τους έφερε την νίκη στη Eurovision 2021.

Κι αν νομίζατε πως μετά από την παγκόσμια επιτυχία που γνώρισαν, οι Måneskin, το γύρισαν μόνο στο αγγλόφωνο τότε τo “La Fine” (“Το Τέλος”) αποδεικνύει πως το συγκρότημα δεν ξεχνά τις ρίζες του και επιχειρεί να ερμηνεύσει και πάλι στα ιταλικά.

Πρόσφατα μέσα από μια φωτογραφία που αποκάλυψαν μέσα από τα socials τους, μαρτύρησαν πως ακόμα ένα single από το album αυτό είναι καθ’ οδόν, και μάλιστα είναι σε συνεργασία με τον Αμερικάνο κιθαρίστα Tom Morello. Πρόκειται για το τραγούδι “Gossip” που αναμένεται να συνοδεύσει την κυκλοφορία του album στις 13 Ιανουαρίου.

Eπίσης το συγκρότημα απέσπασε πρόσφατα και μια υποψηφιότητα για βραβείο Grammy στην κατηγορία “Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου”.

Διαβάστε Ξανά

Read Again

Måneskin - LA FINE

Back To Top