skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Måneskin – THE LONELIEST

Οι Måneskin επιστρέφουν και μάς προσφέρουν την πιο δυναμική τους μπαλάντα ως τώρα με τίτλο “Loneliest”!

Τίτλος τραγουδιού: “THE LONELIEST

Καλλιτέχνης: Måneskin

Μουσική / Στίχοι: Damiano David, Ethan Torchio, James Abrahart, Jason Evigan, Rami Yacoub, Sarah Hudson, Thomas Raggi, Victoria De Angelis

Εταιρεία: Epic Records

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Οκτωβρίου 2022

Art-Cover:

Οι Måneskin, το συγκρότημα από την Ιταλία που έφερε μία θετική “παραζάλη” σε κοινό και κριτικούς έπειτα από τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό της Eurovision το 2021 με το τραγούδι “Zitti e buoni” αποτελούν πλέον δυναμικούς stars με όλο τον κόσμο να τρέχει από πίσω τους σε κάθε νέα κυκλοφορία.

Έτσι κι αυτή τη φορά που οι Damiano David, Victoria De Angelis, Thomas Raggi και Ethan Torchio μάς απασχολούν με ένα νέο τους τραγούδι, εμείς είμαστε εδώ για να σας το παρουσιάσουμε! Στις 7 Οκτωβρίου, λοιπόν, οι Måneskin αποκάλυψαν το ολοκαίνουριο single τους “Loneliest”, από το οποίο μην περιμένεις να ακούσεις τις γνώριμες rock νότες που θα σε ξεσηκώσουν. Αυτή τη φορά, το τετραμελές συγκρότημα επέλεξε να προσεγγίσει την πιο ευαίσθητη πλευρά του και μάς επέτρεψε να μπούμε στον συναισθηματικά καταβεβλημένο ψυχισμό του. Το “Loneliest” αποτελεί μία άκρως δυναμική μπαλάντα, όπου οι κιθάρες, τα κρουστά κι η φωνή του Damiano μάς κρατούν σε εγρήγορση και μάς κάνουν να απορούμε “Τί κυκλοφόρησαν πάλι αυτοί οι τύποι”.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι Damiano David, Ethan Torchio, James Abrahart, Jason Evigan, Rami Yacoub, Sarah Hudson, Thomas Raggi και Victoria De Angelis και μπορείς να απολαύσεις τη νέα αυτή δημιουργία ευθύς αμέσως.

Διαβάστε Ξανά

Read Again

Måneskin - THE LONELIEST

Back To Top