skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Meghan Trainor – Badass Woman (from “The Hustle” O.S.T.)

Η Meghan Trainor στο soundtrack της ταινίας “The Hustle”!

Τίτλος τραγουδιού: «Badass Woman»

Καλλιτέχνης: Meghan Trainor

Μουσική / Στίχοι: Meghan Trainor

Εταιρεία: Epic Records

Από το O.S.T.: “The Hustle”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Στην ταινία του Chris Addison, “The Hustle”, συνέβαλε η Meghan Trainor. Όχι, δεν θα τη δεις να πρωταγωνιστεί σε κάποιο ρόλο, αλλά βρίσκεται στη μουσική υπόκρουση αυτής. Πιο συγκεκριμένα, η Trainor ερμηνεύει το εύρυθμο “Badass Woman”, ένα τραγούδι που αποπνέει καλοκαιρινή διάθεση, ενώ τα pop ηχοχρώματά του το καθιστούν μία ‘πιασάρικη’ δημιουργία. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει η ίδια η ερμηνεύτρια. Το “Badass Woman” κυκλοφόρησε στις 10 Μαΐου και αποτελεί το follow-up του “All the Ways” που ήρθε στο προσκήνιο λίγο νωρίτερα μέσα στο έτος.

Αυτή την περίοδο, η Trainor βρίσκεται καθ’οδόν για την κυκλοφορία της τρίτης δισκογραφικής της δουλειάς. Αυτή θα έχει τίτλο “Treat Myself” κι όπως όλα δείχνουν θα αφορά έναν αρκετά ‘απελευθερωτικό’ δίσκο. Χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του δίσκου, από αυτόν έχουμε απολαύσει singles όπως τα “No Excuses”, “Let You Be Right”, “Can’t Dance”, αλλά και το προαναφερθέν “All the Ways”.

Από το 2017, ο εν λόγω δίσκος είναι ‘στα σκαριά’, πράγμα που μας αφήνει ελπίδες για την εκρηκτική του επιτυχία. Τον Αύγουστο του 2018, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ανέφερε πως γράφει διαρκώς τραγούδια, τα οποία ανυπομονεί να κυκλοφορήσουν για το κοινό.

Meghan Trainor – Badass Woman

Back To Top