skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Michele Morrone – Bad Game

Ο Ιταλός star, Michele Morrone, είναι ξανά κοντά μας με το ολοκαίνουριο single του, “Bad Game”!

Τίτλος τραγουδιού“Bad Game

Καλλιτέχνης: Michele Morrone

Μουσική / Στίχοι: Michele Morrone, Nicola Lazzarin

Εταιρεία: Polydor Records

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 16 Ιουνίου 2023

Art-Cover:

Σύσσωμο το πιστό κοινό του Ιταλού star, Michele Morrone, ασχολείται ως επί το πλείστον με την προσωπική του ζωή, ωστόσο ο εκθαμβωτικός καλλιτέχνης είναι ενεργός και στην επαγγελματική του ζωή. Έτσι, λοιπόν, στις 16 Ιουνίου, ο ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδιστής κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο single του. Ο λόγος γίνεται για το “Bad Game”, το οποίο αποτελεί το follow-up του “Push Me”.

Η επίσημη πρεμιέρα του νέου του υλικού γίνεται πιστά από την Universal Music κι ο Morrone καταφέρνει ξανά να κεντρίσει τα βλέμματα πάνω του. Αυτή τη φορά, ο Michele δεν προσπαθεί να μάς παραπλανήσει με το βάθος της φωνής του ή τη βραχνάδα του, ενώ προσεγγίζει περισσότερο pop-rock λημέρια. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι Michele Morrone και Nicola Lazzarin.

Πέραν της μουσικής, το κοινό ανυπομονεί για την sci-fi ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Morrone. Αυτή δεν είναι άλλη από το “Subservience” με την σκηνοθετική της επιμέλεια να υπογράφεται από την S.K. Dale. Συμπρωταγωνιστές του Michele θα είναι οι Megan Fox, Madeline Zima και Andrew Whipp.

Michele Morrone - Bad Game

Back To Top