skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Mike Posner – Stuck In The Middle

Ο Mike Posner παρουσιάζει το νέο του indie-pop τραγούδι και ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου του δίσκου!

Τίτλος τραγουδιού“Stuck In The Middle”

Καλλιτέχνης: Mike Posner

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: UMG Recordings

Από το LP: “A Real Good Kid”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 18 Ιανουαρίου 2019

Art-Cover:

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του τρίτου του δίσκου, με τίτλο “Mansionz”, ο Mike Posner ανακοίνωσε πως στις 18 Ιανουαρίου του 2019 θα κάνει πρεμιέρα η επόμενη δισκογραφική του δουλειά. Το νέο του album θα έχει τίτλο “A Real Good Kid” και θα συμβαδίζει μουσικά με τις μέχρι τώρα δημιουργίες. Indie-pop και folk ηχοχρώματα θα περιλαμβάνονται σε αυτό το album και για του λόγου του αληθές ο Posner προώθησε μέσω των ψηφιακών πλατφορμών ένα νέο του τραγούδι. Αυτό έχει τίτλο “Stuck In The Middle” και αποτελεί μία εύρυθμη, folk δημιουργία σε μορφή μπαλάντας.

Έντεκα συνολικά τραγούδια περιλαμβάνονται στην νέα του δουλειά και ο Posner είναι έτοιμος να βγει στους δρόμους για την προώθησή της. Το “Stuck In The Middle” μιλάει για τις αναμνήσεις, την απώλεια και την απότομη ενηλικίωση, που παρά το γεγονός ότι για λίγο διάστημα τον κράτησαν πίσω, ο ίδιος στάθηκε ξανά στα πόδια του με περίσσιο θάρρος.

Το εν λόγω τραγούδι κυκλοφόρησε ως το follow-up τουSong About You, ενός τραγουδιού που δέχτηκε αρκετά θετικές κριτικές. Αξίζει να σημειώσουμε μάλιστα πως μέσα από τα τραγούδια του, ο Posner πάντοτε προσπαθεί να μας υποδείξει πως πίσω από κάθε τέλος κρύβεται μία καινούρια αρχή.

Mike Posner - Stuck In The Middle

Back To Top