skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Aksel – Looking Back (ESC 2020: Finland)

O Aksel Kankaanranta με το τραγούδι “Looking Back” θα εκπροσωπήσει τη Φινλανδία στη φετινή Eurovision!

Τίτλος τραγουδιού“Looking Back

Καλλιτέχνης: Aksel

Μουσική/Στίχοι: Joonas Angeria, Whitney Phillips, Connor McDonough, Riley McDonough, Toby McDonough

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: The Fried Music Oy/EMI Finland

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Μαρτίου 2020

Art-Cover:

Μετά την επιστροφή στην κλασική έκδοση του εθνικού τελικού της, Uuden Musiikin Kilpailu 2020, η Φινλανδία αποφάσισε ποια θα είναι η επόμενη συμμετοχή της στη Eurovision 2020. Ο τελικός νικητής του εθνικού τελικού είναι ο Aksel Kankaanranta ο οποίος θα εκπροσωπήσει τη Φινλανδία στο Ρότερνταμ με το τραγούδι “Looking Back”.

Έξι καλλιτέχνες ήταν υποψήφιοι στον μεγάλο τελικό του UMK 2020: Aksel Kankaanranta, Catharina Zühlke, Erika Vikman, F3M, Sansa και Tika. Αλλά τελικά, μόνο ένα θα μπορούσε να κερδίσει το εισιτήριο για το Ρότερνταμ και αυτό είναι το “Looking Back”. Ο Aksel Kankaanranta έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο The Voice of Finland το 2017, αλλά και από την επιτυχία του φινλανδικού rap τραγουδιού “Jättiläinen” (“Γίγαντας”) το 2018.

Το “Looking Back” είναι μια όμορφη pop μπαλάντα, που έγραψαν οι Joonas Angeria, Whitney Phillips και τα αδέρφια Connor, Riley και Toby McDonough που αποτελούν το επιτυχημένο pop-rock συγκρότημα των Before You Exit. Το τραγούδι θα παρουσιαστεί στον δεύτερο ημιτελικό, που θα διεξαχθεί στις 14 Μαΐου 2020 στο Rotterdam Ahoy, της Ολλανδίας και έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί στο δεύτερο μισό της παράστασης.

Aksel - Looking Back (ESC 2020: Finland)

Back To Top