skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Céline Dion – Flying On My Own (Live from Las Vegas)

H Céline Dion κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι “Flying On My Own” σε μια Live εκτέλεση από το Las Vegas!

Τίτλοι τραγουδιών: “Flying On My Own (Live from Las Vegas)”

Καλλιτέχνης: Céline Dion 

Μουσική / Στίχοι: Liz Rodrigues, Anton Mårtensson, Jörgen Elofsson

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: Sony Music

Από το LP: “Courage”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: Νοέμβριο 2019

Art-Cover:

Η Celine Dion έκλεισε τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας, κυκλοφορώντας ένα νέο single, με τίτλο “Flying On My Own”. Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε μια 16χρονη διαδρομή στο The Colosseum του Caesars Palace στις 8 Ιουνίου πριν ξεκινήσει μια παγκόσμια περιοδεία πριν από την οποία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και το επόμενο album της. Το “Courage”, όπως θα τιτλοφορείται αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο μέσω της Sony Music.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και είμαι λίγο συγκινημένη ταυτόχρονα”, δήλωσε η Dion στο κοινό. “Αυτή είναι η τελευταία μου εμφάνιση στο όμορφο The Colosseum στο Λας Βέγκας. Υπάρχουν πολλές θαυμάσιες αναμνήσεις, ξέρετε, αλλά είναι κάπως περίεργο την ίδια στιγμή, γιατί όταν άρχισαν να συμβαίνουν εδώ εγώ σκεφτόμουν τότε «δεν ξέρω». Τότε πρέπει να είχα παρεξηγήσει κάτι γιατί σκέφτηκα ότι θα ήμουν εδώ για τρεις μήνες ή κάτι τέτοιο, και να ‘μαστε τώρα εδώ 16 χρόνια αργότερα. Ίσως έχουμε κρατήσει το καλύτερο για το τέλος”. 

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα music video που κυκλοφορεί επίσημα, με την ζωντανή εμφάνιση της Καναδής superstar όταν παρουσίασε το τραγούδι για πρώτη φορά στο κοινό. Το “Flying On My Own” είναι επίσης διαθέσιμο μέσα από κάθε γνωστή πλατφόρμα streaming και download!

Céline Dion - Flying On My Own (Live from Las Vegas)

Back To Top