skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | CHICKN – She’ll Be Apples

Οι CHICKN παρουσιάζουν το music video για το ολοκαίνουριο τραγούδι τους “She’ll Be Apples”!

Τίτλος τραγουδιού“Infrared Panda Club”

Καλλιτέχνης: CHICKN

Μουσική / Στίχοι: CHICKN, Angelos Krallis

Σκηνοθεσία: Alex Brack

Εταιρεία: Inner Ear Records

Από το LP: “Bel Esprit”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 18 Οκτωβρίου 2019

Art-Cover:

Οι Chickn είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την επικείμενη κυκλοφορία ενός νέου album. Το “Bel Esprit” θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου μέσω της Inner Ear Records. Η συνέχεια του περσινού “Wowsers”, βρίσκει το ελληνικό συγκρότημα να εξερευνά μια ποικιλία διαφορετικών στυλ. Από garage-blues έως το synth-prog και ακόμα παραπέρα. Το “Bel Esprit” θα σας προσφέρει γενναιόδωρα όλη την ευαίσθητη αίσθηση που θα χρειαστείτε. Θα είναι κρυμμένη μέσα σε οικείες φωνές που διηγούνται απομακρυσμένες ιστορίες, κοσμικές σφυρίχτρες ή ακόμα και με τη μορφή ρυθμών από το διάστημα.

Το “Bel Esprit” ηχογραφήθηκε από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2019 στην Αθήνα, υπό την επίβλεψη του Νίκου Τριανταφύλλου και του Ηρακλή Βλαχάκη, ενώ την παραγωγή του ανέλαβε ο Άγγελος Κράλλης και οι CHICKN.

Το “She’ll Be Apples” είναι το δεύτερο δείγμα από τον τρίτο δίσκο των CHICKN, μετά το “Infrared Panda Club”. Το τραγούδι κυκλοφορεί οπτικοποιημένο υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Alex Brack. Το music video ακολουθεί το παράξενο στυλ των CHICKN με σκηνές γυρισμένες στις γειτονιές της Αθήνας. Τη μουσική του υπογράφουν τα μέλη του συγκροτήματος ενώ οι στίχοι του γράφτηκαν από τον Άγγελο Κράλλη.

CHICKN - She'll Be Apples

Back To Top