skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Ed Sheeran – Visiting Hours

Ο Ed Sheeran αποτίει φόρο τιμής στον Michael Gudinski με το νέο του single “Visiting Hours”

Τίτλος τραγουδιού: “Visiting Hours”

Καλλιτέχνης: Ed Sheeran

Μουσική / Στίχοι: ROBOTSCOTT, Michael Pollack, Kim Lang Smith, Johnny McDaid, Ant Clemons, Amy Wadge, Ed Sheeran

Σκηνοθεσία: Dan Massie

Εταιρεία: Asylum Records, Atlantic Records, Warner Music Group

Από το LP: “=”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Αυγούστου 2021

Art-Cover:

Αρκετοί αστέρες της μουσικής πήραν προσωπικά τον θάνατο του μουσικού Michael Gudinski, αλλά κάποιοι λίγο περισσότερο όπως ο Ed Sheeran, ο οποίος πέταξε στην πατρίδα του Gudinski στην Αυστραλία αφού έμαθε για τον θάνατό του και βρέθηκε σε καραντίνα για αρκετό καιρό για να μπορέσει να εμφανιστεί στην εθνική τηλεόραση, στο μνημόσυνο-αφιέρωμα του.

Επιπλέον, ο Sheeran έγραψε μια νέα μπαλάντα με θέμα τη ζωή και το θάνατο για την περίσταση, το “Visiting Hours”, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεοπτική εκπομπή. Μετά την εμφάνιση τριών τραγουδιών από τον Sheeran, η συμπατριώτισσα του Gudinski, Kylie Minogue -η οποίο συμμετέχει στα υποστηρικτικά φωνητικά του “Visiting Hours”- ανέβηκε στη σκηνή του Rod Laver Arena στη Μελβούρνη και προσκάλεσε τον Sheeran ξανά στη σκηνή για ένα ντουέτο του όχι και τόσο ευλαβούς “Locomotion”. Άλλα μεγάλα αστέρια συμμετείχαν επίσης στο αφιέρωμα, αν και κυρίως μέσω video, από τον Bruce Springsteen που τραγούδησε ένα εξίσου πένθιμο τραγούδι από το τελευταίο του album μέχρι μια προφορική μαρτυρία από την Taylor Swift.

«Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω ότι είναι δύσκολο πράγμα να εισέλθεις σε αυτήν τη χώρα και δεν το θεωρώ δεδομένο δεδομένων των δυσκολιών που αντιμετώπισα μέχρι να φτάσω εδώ», είπε ο Sheeran στους 7.200 παρευρισκόμενους που βρίσκονται εντός της αρένας χωρητικότητας 15.000 ατόμων, καθώς και σε εκείνους που παρακολουθούσαν από το σπίτι.

«Εκτιμώ την ευκαιρία που μου δόθηκε να τον αποχαιρετήσω … Πάντα βρίσκω ότι ο καλύτερος τρόπος για να επεξεργαστώ τα πράγματα είναι να γράφω τραγούδια, είτε πρόκειται για καλά νέα, για κακά νέα είτε για οτιδήποτε άλλο. Εδώ είναι ένα τραγούδι που τελείωσα την περασμένη εβδομάδα”.

Το «Visiting Hours» είναι το είδος του τραγουδιού που, εάν ο Sheeran το είχε ηχογραφήσει νωρίτερα, πιθανότατα να είχε γίνει το πιο δημοφιλές για τέτοιου είδους περιπτώσεις.  Λίγο αργότερα το τραγούδι κυκλοφόρησε και επίσημα, ανακοινώνοντας και την κυκλοφορία του επόμενου δισκογραφικού του εγχειρήματος που θα έχει τίτλο “=” (“equals”) με επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του, την 29η Οκτωβρίου.

Ed Sheeran - Visiting Hours

Ed Sheeran - Visiting Hours (Official Performance Video)

Back To Top