skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Jonas Brothers – Sucker

Οι Jonas Brothers επανέρχονται μετά από έξι χρόνια!

Τίτλος τραγουδιού“Sucker”

Καλλιτέχνης: Jonas Brothers 

Μουσική / Στίχοι: Joe Jonas, Nick Jonas, Ryan Tedder, Louis Bell, Frank Dukes

Σκηνοθεσία: Anthony Mandler

Εταιρεία: Republic Records/UMG

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single : 1 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Οι Jonas Brothers επέστρεψαν με το πρώτο τους τραγούδι, με τίτλο “Sucker”, μετά από σχεδόν έξι χρόνια, μαζί με ένα συνοδευτικό video. Σχετικά με το “Sucker”, τα τρία αδέλφια εκφράζουν την εμμονή τους στις αγαπημένες τους και στο video πρωταγωνιστούν στο πλευρό τους -η Danielle που είναι παντρεμένη με τον Kevin, η Priyanka Chopra που είναι παντρεμένη με τον Nick και η Sophie Turner, που είναι αρραβωνιασμένη με τον Joe, εμφανίζονται να απολαμβάνουν μια πολυτελή ζωή σε ένα αρχοντικό.

Η μπάντα σχηματίστηκε επίσημα το 2005. Τότε ο μικρότερος από τα τρία αδέρφια, ο Nick, είχε ήδη καθιερωθεί ως ένας νέος αστέρας του Broadway ενώ είχε κυκλοφορήσει και το δικό του, σόλο ντεμπούτο album. Tο ντεμπούτο τους έγινε την επόμενη χρονιά με το ” It’s About Time” μέσω της Columbia και λίγο αργότερα “μετακόμισαν” στη Hollywood Records της Disney. Από το 2007 έως το 2009, κυκλοφόρησαν τρία albums ενώ ταυτόχρονα έγιναν ένα “πολυ-εργαλείο” για το κανάλι της Disney με εμφανίσεις στο “Hannah Montana”, την ταινία “Camp Rock” με την Demi Lovato και τη δική τους τηλεοπτική σειρά “Jonas”.

Ενώ εργάζονταν στο πέμπτο τους album, άρχισαν να βιώνουν μια “βαθιά ρήξη”, όπως είπαν σε μια δήλωση τους εκείνη την περίοδο, και διαλύθηκαν το 2013. Αν και όλοι άρχισαν να επιδιώκουν solo καριέρες πριν ακόμα κυκλοφορήσουν το τέταρτο album τους, και αμέσως μετά κινήθηκαν ακριβώς προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Nick Jonas έχει κυκλοφορήσει δύο σόλο δίσκους. Ο Joe Jonas σχημάισε το συγκρότημα των DNCE -γνωστοί για την επιτυχία τους «Cake by The Ocean»-, ενώ έκανε και το δικό του reality show, “Married to Jonas”. Τέλος ο Kevin Jonas έχει μετακομίσει στον επιχειρηματικό τομέα ιδρύοντας την κατασκευαστική εταιρεία JonasWerner καθώς και την Blu Market Company, η οποία επιβλέπει τις επικοινωνίες και τις στρατηγικές για social media influencers.

Jonas Brothers - Sucker

Back To Top