skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Katy Perry – Daisies

H Katy Perry επιστρέφει με το νέο της single, που έχει τίτλο “Daisies”!

Τίτλος τραγουδιού: “Daisies”

Καλλιτέχνης: Katy Perry

Μουσική/Στίχοι: Katy Perry, Jon Bellion, Michael Pollack, Jacob Kasher Hindlin, Jordan K. Johnson, Stefan Johnson

Σκηνοθεσία: Liza Voloshin

Εταιρεία: Capitol

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 15 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Η Katy Perry κυκλοφόρησε ένα νέο single με τίτλο «Daisies», με το οποίο προετοιμάζει τους fans της για την κυκλοφορία του νέου της LP που αναμένεται στις 14 Αυγούστου.

Το “Daisies” είναι ένα εντυπωσιακό τραγούδι για τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος στο στυλ της επιτυχίας της, “Roar”. Το music video είναι γυρισμένο -με την απαραίτητη κοινωνική απόσταση- σε εξωτερικούς χώρους και φέρει την υπογραφή της Liza Voloshin στη σκηνοθεσία.

Η Perry θα εμφανίσει το “Daisies” ζωντανά για πρώτη φορά στον ιστότοπο του Amazon μέσω της σειράς “Amazon Music” αλλά και σε live streaming μέσω του “In The House” του Houseparty. Επίσης έχει προγραμματιστεί και μια παρουσίαση του τραγουδιού κατά τη διάρκεια του τελικού του “American Idol”.

Το νέο της -άτιτλο προς το παρόν- album, θα ακολουθεί το “Witness” του 2017. Ανάμεσα στις τελευταίες της κυκλοφορίες είναι το εορταστικό single “Cozy Little Christmas” και μια σειρά από νέα τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων ενός remix του “Con Calma” του Daddy Yankee, της συνεργασίας της με τον Zedd στο “365” και του solo single της“Never Worn White”. Μέσα από το video, του τελευταίου μάλιστα ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της Orlando Bloom.

Katy Perry - Daisies

Back To Top