skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Liam Gallagher – Once

Ο Γάλλος ηθοποιός και ποδοσφαιριστής Eric Cantona πρωταγωνιστεί στο music video του Liam Gallagher για το τραγούδι “Once”!

Τίτλος τραγουδιού“Once

Καλλιτέχνης: Liam Gallagher

Μουσική / Στίχοι: Liam Gallagher, Andrew Wyatt

Σκηνοθεσία: Charlie Lightening

Εταιρεία: Warner Music

Από το LP: “Why Me? Why Not. (Deluxe Edition)”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 31 Ιανουαρίου 2020

Art-Cover:

Στις 20 Σεπτεμβρίου του 2019 κυκλοφόρησε το νέο album του Liam Gallagher, με τίτλο “Why Me? Why Not.” μέσω της Warner Records. Ο Βρετανός τραγουδιστής και lead singer των Oasis δεν έμεινε όμως εκεί και κυκλοφόρησε την original version του δίσκου με acoustic εκδοχές και demos, όπου συναντάμε μία μοναδική συνεργασία του με τον Γάλλο ηθοποιό και πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Eric Cantona. Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάστηκαν για χάρη του τραγουδιού “Once”, τη μουσική και τους στίχους του οποίου υπογράφει ο Gallagher μαζί με τον Andrew Wyatt (πρώην μέλος του συγκροτήματος Everything But The Girl).

Το music video που συνοδεύει το τραγούδι, έχει δικό του υπότιτλο σαν να είναι ένα mini film. Συγκεκριμένα, ο υπότιτλος που του δόθηκε είναι “The King” και σε αυτό παρακολουθούμε τον Eric Cantona στον ρόλο του βασιλιά, ενώ ο Liam Gallagher είναι ο πιστός του σοφέρ και μπάτλερ. Στο ξεχασμένο αυτό βασίλειο ζουν μόνο οι δύο τους, με τον Cantona να υποδύεται έναν επιρρεπή στο αλκοόλ βασιλιά. Την σκηνοθετική επιμέλεια του video ανέλαβε ο Charlie Lightening, σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ “As It Was” του Gallagher.

Μέσω του Twitter, ο Gallagher ανέφερε: “Είμαι απολύτως ενθουσιασμένος που έχω τον Eric Cantona, τον τελευταίο Rock n’ Roll ποδοσφαιριστή, να πρωταγωνιστεί στο video του ‘Once’. Τραγούδια σαν αυτά δεν κυκλοφορούν πολύ συχνά, ούτε ποδοσφαιριστές όπως αυτός”.

Liam Gallagher feat. Eric Cantona - Once

Back To Top