skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Miles Kane – Can You See Me Now

“Can You See Me Now” έχει τίτλο το νέο τραγούδι του Miles Kane και τον βλέπουμε πιο cool από ποτέ στο music video που το συνοδεύει!

Τίτλος τραγουδιού: “Can You See Me Now”

Καλλιτέχνης: Miles Kane

Μουσική / Στίχοι: Jamie Biles, Miles Kane

Σκηνοθεσία: James Kelly

Εταιρεία: Miles Kane

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 12 Ιουνίου 2019

Art-Cover:

Ήταν Αύγουστος του 2018, όταν την εμφάνισή του έκανε στο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι ο νέος δίσκος του Miles Kane, με τίτλο Coup de Grace. Δέκα φρέσκα τραγούδια του co-frontman των The Last Shadow Puppets κατάφεραν να οδηγήσουν τον δίσκο στη θέση Νο.5 των album charts της Σκωτίας, που ήταν και η υψηλότερη θέση που μπορούσε να καταλάβει ο δίσκος.

Σήμερα που το ημερολόγιο γράφει 12 Ιουνίου του 2019, ο Miles Kane, ο Βρετανός τραγουδιστής και μουσικός της indie rock μουσικής σκηνής επέστρεψε με νέο υλικό. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Can You See Me Now”. Πρόκειται για το πρώτο τραγούδι του Kane για τη χρονιά που διανύουμε κι ευτυχώς δεν παρεκκλίνει από τις γνώριμες δημιουργίες του. Εύρυθμο, με έντονα τα κιθαριστικά riffs και την γνωστή ερμηνεία του καλλιτέχνη, το “Can You See Me Now” είναι εδώ συνοδευμένο από το music video του.

Ακολουθώντας τις σκηνοθετικές οδηγίες του James Kelly, παρακολουθούμε τον Kane να ποζάρει και να ‘παίζει’ με τον φακό, ενώ σε άλλα πλάνα βλέπουμε υλικό από τις live εμφανίσεις του, με το κοινό να παραληρεί στο άκουσμα των επιτυχιών του.

Miles Kane - Can You See Me Now

Back To Top