skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Roxette – Piece Of Cake

Ο Per Gessle παρουσιάζει το ολοκαίνουριο music video για το τραγούδι “Piece Of Cake”, των Roxette!

Τίτλος τραγουδιού“Piece Of Cake

Καλλιτέχνης: Roxette

Μουσική / Στίχοι: Mats Persson, Per Gessle

Σκηνοθεσία: Ν/Α

Εταιρεία: Parlophone Music/Warner Music

Από το LP: “Bag Of Trix: Listen to Bag of Trix vol.3”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 5 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Roxette αποτελούν πλέον παρελθόν. Η Marie Fredriksson, η τραγουδίστρια του δημοφιλούς σουηδικό pop-rock duo, πέθανε από καρκίνο στα τέλη του περασμένου έτους. Ωστόσο, το άλλο μισό των Roxette, ο Per Gessle, κυκλοφόρησε πριν από λίγo καιρό ένα νέο single των Roxette, το “Let Your Heart Dance With Me”, που ουσιαστικά είναι ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι από το album “Good Karma” του 2016, το τελευταίο studio album τους.

Ένα άλλο πολυαναμενόμενο τραγούδι είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας. Πιθανώς, να ήταν το τελευταίο τραγούδι που ηχογραφήθηκε από την Marie και τον Per. Όλοι οι fans περιμέναν την κυκλοφορία του “Piece of Cake” από τότε που διάβασαν σχετικά με αυτό στο βιβλίο του Per Gessle, “Songs, Sketches & Reflections” του 2014.

“Το “Piece of Cake” είναι μια από τις τελευταίες ηχογραφήσεις των Roxette, ένα γνήσιο λαμπερό τραγούδι pop τραγούδι με μια πρόσφατη μίξη και με εκπληκτικά φωνητικά της Marie. Το album “Good Karma”πήρε αρκετό χρόνο για να φτιαχτεί και στο τέλος όλοι ήταν πολύ εξαντλημένοι, οπότε ποτέ δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε αυτό το τραγούδι. Αλλά ακούγοντάς το ξανά, χρόνια αργότερα, συνειδητοποίησα ότι όλα τα στοιχεία ήταν εκεί – χρειάστηκε απλά ένα καλό mix. Έτσι, το έστειλα στον mixer, Ronny Lahti που έχει 

ένα καταπληκτικό αυτί και κάνει πάντα τα πράγματα να ακούγονται εντυπωσιακά – και επέστρεψε με μια υπέροχη μίξη ως συνήθως. Είμαι πολύ χαρούμενος που κυκλοφόρησε αυτό το στολίδι! Επιτέλους!”, δήλωσε ο Per.

To τραγούδι συνοδεύεται από το επίσημο music video του που έχει δημιουργηθεί από αδημοσίευτες σκηνές από το αρχείο του Σουηδού τραγουδιστή.

Roxette - Piece Of Cake

Back To Top