skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Norah Jones – My Heart Is Full

Η Norah Jones επέστρεψε με ένα ολοκαίνουριο single!

Τίτλος τραγουδιού“My Heart Is Full” 

Καλλιτέχνης: Norah Jones

Μουσική / Στίχοι: Norah Jones, Thomas Bartlett

Εταιρεία: Blue Note/Capitol

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 8 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Την τελευταία φορά που ακούσαμε κάτι από την pop-jazz super-star, Norah Jones, ήταν όταν τραγούδησε ένα αστείο τραγούδι για το πώς οι κυρίες δεν θα έπρεπε να τσιμπάνε στα αντρικά τερτίπια. Τώρα όμως επιστρέφει με πολύ πιο σοβαρή διάθεση η οποία γίνεται αντιληπτή μέσα από το νέο της single, “My Heart Is Full”, το πρώτο της νέο υλικό μετά από την κυκλοφορία του δίσκου “Day Breaks” του 2016. Οι στίχοι και η μουσική του τραγουδιού είναι γραμμένα από την ίδια σε συνεργασία με τον Thomas Bartlett (γνωστός και ως Doveman) και αναφέρεται στα δεινά της κοινωνίας πάνω από έναν έντονο καρδιακό παλμό που δίνει ρυθμό στη σύνθεση του.

Η κόρη του εκλιπόντος κορυφαίου μουσικού Ravi Shankar, κατάφερε να γίνει γνωστή από τις δημιουργίες της στις οποίες “έμπλεκε” πάντα διάφορα είδη μουσικής όπως pop, blues, country, contemporary folk κ.α., με jazz συνθέσεις, ενώ οι ιδιαίτερες ερμηνείες της, ηχούσαν πάντα στα αυτιά μας ως οι πιο “γλυκιές”… ever!

To “My Heart Is Full” κυκλοφορεί από όλες τις απανταχού ηλεκτρονικές πλατφόρμες πωλήσεων και streaming μουσικής, ως ανεξάρτητο single και δεν συνοδεύεται -δυστυχώς- με καμία νέα ανακοίνωση για το αν αποτελεί προπομπό κάποιας νέας ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς!

Norah Jones - My Heart Is Full

Back To Top