skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Owl City – Adam, Check Please

Ο Owl City ξανά κοντά μας με το νέο του τραγούδι, “Adam, Check Please”!

Τίτλος τραγουδιού: “Adam, Check Please

Καλλιτέχνης: Owl City

Μουσική / Στίχοι: Adam Young

Εταιρεία: Sky Harbor Records

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Φεβρουαρίου 2023

Art-Cover:

Έπειτα από την κυκλοφορία του single, “Kelly Time”, ο Adam Young μέσω του μουσικού του σχήματος ονόματι Owl City είναι ξανά στις επάλξεις συστήνοντάς μας ακόμη μία όμορφη δημιουργία του. Ο λόγος αυτή τη φορά γίνεται για το τραγούδι “Adam, Check Please” με τη μουσική και τους στίχους του να φέρουν την υπογραφή του καλλιτέχνη.

Το τραγούδι “Adam, Check Please” είναι ένας συνδυασμός του χαρακτηριστικού ηλεκτρονικού ήχου και της χαλαρωτικής, ήρεμης φωνής του καλλιτέχνη. Οι στίχοι του με τη σειρά τους μιλούν για την πρώτη δουλειά του Young, σε ηλικία 16 ετών, σε ένα μπακάλικο. Μάλιστα, σε σχετικές του δηλώσεις ο καλλιτέχνης δήλωσε: “Κάθε φορά στο κατάστημα υπήρχε κύμα πελατών και υπήρχε τόσος κόσμος για να εξυπηρετήσω.” Ενώ συμπλήρωσε πως ο τίτλος του τραγουδιού αποτελεί έμπνευση από την προσφώνηση που του έκαναν όταν του ζητούσαν να κάνει μία συγκεκριμένη δουλειά, λέγοντάς του “Adam, Check Please”.

Το Owl City είναι ένα αμερικανικό synth-pop project μουσικής που ιδρύθηκε από τον πολυοργανιστή και τραγουδιστή Adam Young. Ο μουσικός ξεκίνησε την περιπέτειά του με τη μουσική στα παιδικά του χρόνια, στο υπόγειο των γονιών του, σε επεισόδια αϋπνίας. Ο καλλιτέχνης έχει τραγούδια όπως τα “Fireflies”, “Good time” και “Vanilla Twilight”.

Owl City - Adam, Check Please

Back To Top