skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Paul Weller – Aspects

Ο Paul Weller επέστρεψε με το ολοκαίνουριο sinle του, “Aspects”!

Τίτλος τραγουδιού“Aspects”

Καλλιτέχνης: Paul Weller

Μουσική / Στίχοι: Paul Weller

Εταιρεία: Parlophone

Από το album: “True Meanings”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 25 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Ένα τραγούδι παρμένο από τον δίσκο, “Stanley Road”, το 1995 ήταν η αφορμή για να αποκτήσει μεγαλύτερη αποδοχή ως solo καλλιτέχνης ο Paul Weller κι εμείς να ραγίσουμε λίγο ακόμα την καρδιά μας. Το “You Do Something To Me” αποτελεί τραγούδι-σταθμό του Βρετανού καλλιτέχνη, ο οποίος αισίως έχει συμπληρώσει τα 60 του χρόνια κι έχει στιγματίσει την πορεία των The Jam.

Συνεχίζοντας, λοιπόν, την solo καριέρα του, ο Weller και με σιγουριά για την συνέχεια, στις 12 Μαΐου 2017 κυκλοφόρησε τον δίσκο “A Kind Revolution”. Πρόκειται για το 13ο σε σειρά studio album του, από την Parlophone Records, στο οποίο μάλιστα περιλαμβάνεται και μία συνεργασία με τον Βρετανό μουσικό, Robert Wyatt. Τώρα η συνέχεια ανακοινώθηκε με την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουριου single το οποίο προμηνύει την επόμενη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο “True Meanings”.

Πρόκειται για μια ακουστική μπαλάντα με τίτλο “Aspects”, που παρουσίασε στο κοινό του μέσα από ένα lyric-video. Το τραγούδι κυκλοφόρησε ως δώρο προς τους θαυμαστές του, την ημέρα των γενεθλίων του, στις 25 Μαΐου!

O δίσκος είναι άγνωστο πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει ενώ οι πρώτες πιθανές ημερομηνίες είναι μέσα στις μέρες του προσεχούς Σεπτέμβρη. Σε μια πρόσφατη δήλωσή του σχετικά με το τραγούδι, ο διάσημος ερμηνευτής είπε: “Δεν ξέρω αν είναι ενδεικτικό του album, αλλά, για μένα, είναι σίγουρα ο ακρογωνιαίος λίθος του δίσκου. Είναι επίσης το τραγούδι απ’όπου πήρα τον τίτλο του album”.

Paul Weller - Aspects

Back To Top