skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Pretenders – Hate for Sale

Οι Pretenders ανακοινώνουν τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του δίσκου τους και παρουσιάζουν το ομότιτλο single τους, “Hate for Sale”!

Τίτλος τραγουδιού: “Hate for Sale”

Καλλιτέχνης: Pretenders

Μουσική/Στίχοι: Chrissie Hynde, James Walbourne

Εταιρεία: BMG Rights Management

Από το LP: “Hate for Sale”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 17 Ιουλίου 2020

Art-Cover:

Έπειτα από την κυκλοφορία του “The Buzz”, το οποίο χρησιμοποιεί τη μεταφορά για να περιγράψει τις σχέσεις, οι Pretenders είναι ξανά κοντά μας παρουσιάζοντας το ομότιτλο με τον επερχόμενο δίσκο τραγούδι τους, “Hate for Sale”. “Ολοκληρώνοντας με μία λανθασμένη εκκίνηση κι ένα απότομο τέλος, το “ωμό” κι “επιθετικό” τραγούδι, μας μεταφέρει στις punk εποχές του συγκροτήματος”, λέει η front-woman της μπάντας, Chrissie Hynde, μέσω ενός δελτίου τύπου.

“Όλοι μας αγαπάμε την punk, έτσι νομίζω πως θα ήταν δίκαιο να πούμε ότι το ‘Hate for Sale’ είναι το αφιέρωμά μας στην punk μπάντα που θεωρούσα το πιο μουσικό του είδους – τους Damned” συμπληρώνει.

Σε άλλα νέα και πέρα από την δυναμική, punk-rock κυκλοφορία, οι Pretenders ανακοινώνουν πως αναβάλλουν την κυκλοφορία της επερχόμενης, δισκογραφικής τους δουλειάς και από την 1η Μαΐου που ήταν η ημερομηνία πρεμιέρας της αναβλήθηκε για τις 17 Ιουλίου. Το album “Hate for Sale” δεν μπορούσε να ξεφύγει από τον παγκόσμιο “κανόνα” προστασίας της υγείας που επιβάλλεται λόγω του κορονοϊού κι έτσι όλοι παραμένουν σπίτια τους, μέχρι νεοτέρας. Ο δίσκος θα δει το φως της δημοσιότητας ως το follow-up album του “Alone” που κυκλοφόρησε το 2016.

Pretenders - Hate for Sale

Back To Top