skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Pretenders – Let The Sun Come In

Οι Pretenders ανακοίνωσαν το νέο τους studio album, “Relentless”, και μάς συστήνουν το single “Let The Sun Come In”!

Τίτλος τραγουδιού: “Let The Sun Come In

Καλλιτέχνης: Pretenders

Μουσική / Στίχοι: Chrissie Hynde, James Walbourne

Εταιρεία: Parlophone Records

Από το LP: “Relentless”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Μαΐου 2023

Art-cover:

Το βρετανο-αμερικανικό συγκρότημα, Pretenders, απασχολεί ξανά τα μουσικά δρώμενα ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του δωδέκατου studio album του. Αυτό θα έχει τίτλο “Relentless” κι η επίσημη πρεμιέρα του θα πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για το follow-up του “Hate for Sale”, που παρά τη φιλότιμη προσπάθεια του συγκροτήματος, η απήχηση του κοινού σε αυτό το εγχείρημα ήταν μέτρια.

Αλλάζοντας, λοιπόν, ξανά δισκογραφική εταιρεία και περνώντας πλέον στο δυναμικό της Parlophone Records, οι Pretenders θα κυκλοφορήσουν μία tracklist αποτελούμενη από δώδεκα συνολικά τραγούδια. Προπομπός του δίσκου είναι το “Let The Sunshine Come In”, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα στις 11 Μαΐου. Το lead single βασίζεται στις alternative rock αναφορές και σε συνδυασμό με τα new wave στοιχεία δημιουργούν ένα χαρακτηριστικό τραγούδι του group.

“Μου αρέσει να βλέπω τις διάφορες έννοιες και την προέλευση μιας λέξης”, είπε η front woman του συγκροτήματος Chrissie Hynde για τον τίτλο του album σε μια δήλωση. “Και μου άρεσε ο ορισμός ‘δεν δείχνει μείωση της έντασης’. Έτσι, όταν επρόκειτο για τον τίτλο ενός δίσκου, φαινόταν κατάλληλος. Ξέρεις…να

συνεχίσεις να το κάνεις. Νομίζω ότι οποιοσδήποτε σε ένα συγκρότημα αναρωτιέται συνεχώς αν πρέπει να συνεχίσει. Ξεκινά ως νεανική επιδίωξη και τελικά, σε κάνει να αναρωτιέσαι, γιατί το κάνω αυτό; Είναι η ζωή του καλλιτέχνη. Δεν βγαίνεις ποτέ στη σύνταξη. Γίνεσαι αμείλικτος”.

Το “Relentless” βρίσκει την Hynde και τον κιθαρίστα James Walborne να συνεργάζονται με τον παραγωγό Dave Wrench και μια ομάδα που έχουν ονομάσει The Pretenders Collective αποτελούμενο από τους Kris Sonne (drums), Chris Hill (κοντραμπάσο), Dave Page (μπάσο) και Carwyn Ellis (πλήκτρα και κιθάρες). Επιπλέον, για το τελευταίο τραγούδι του δίσκου “I Think About You Daily”, συνεργάστηκαν με τον Jonny Greenwood των Radiohead, ο οποίος έκανε την ενορχήστρωση στα έγχορδα.

Pretenders - Let The Sun Come In

Back To Top